I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Tilstand [condition]

Et egendefinert ikon for den eldre versjonen av Merchant Center og Merchant Center Next.

Merk: Overhalte og brukte produkter vises foreløpig ikke i Demand Gen-annonser på Discover-plattformen.

Bruk attributtet for tilstand [condition] til å informere potensielle kunder om tilstanden til produktet du selger. Det er viktig å oppgi riktig verdi her, siden den brukes til å finstemme søkeresultater.

An illustration of a shoe that isn't in new condition

I denne artikkelen

Bruksområder

Optional Valgfritt for alle nye produkter

Required Obligatorisk for brukte og overhalte produkter

Dette er verdiene som støttes for dette attributtet:

• Ny [new]. Produktet er nytt og har aldri vært brukt. Det leveres i originalemballasjen, som ikke er åpnet.
  • Overhalt [refurbished]. Produktet er ikke nytt, men det er profesjonelt overhalt og så godt som nytt, både i utseende og funksjon. Det leveres også med produktgaranti. Produktet kan leveres i originalemballasjen, men dette er ikke obligatorisk. Slike produkter kalles også «reproduserte».
  • Brukt [used]. Produktet er brukt eller endret fra den opprinnelige tilstanden, slik det ble solgt av produsenten. Det kan for eksempel hende at produktet er slitt eller brukt, at originalemballasjen er åpnet eller mangler, eller at produktet er blitt tilpasset, pakket om, signert eller på annen måte endret fra den opprinnelige tilstanden.

Merk: Vær oppmerksom på at disse verdiene må sendes inn på engelsk.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn.

Se når og hvordan du skal sende inn produktinformasjon på engelsk

Støttede verdier
  • new
  • refurbished
  • used

Vær oppmerksom på at disse verdiene må sendes inn på engelsk.

Gjentatt felt Nei
Schema.org-egenskap
(Hva er dette?)

Offer.itemCondition, Type: OfferItemCondition

Tilordning

• new: NewCondition
  • refurbished: RefurbishedCondition
  • used: DamagedCondition, UsedCondition
Filformat Eksempelverdi
Tekstfeeder used
XML-feeder <g:condition>used</g:condition>
Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.
Merk: For å sikre at dette produktattributtet identifiseres riktig av systemet vårt, må du huske å sende inn datafeedfilen i et format vi støtter.

Minstekrav

Du må oppfylle disse kravene for å vise produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller disse kravene, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

Andre retningslinjer

Gå nøye gjennom hver del for å finne ut om kravene gjelder for landet eller produktet ditt. Hvis du ikke oppfyller kravene som gjelder for deg, blir produktet avvist. Du får beskjed om dette i Merchant Center-kontoen din.

Skriverkassetter
Tilstanden du sender inn, er avhengig av om skriverkassetten du selger, er brukt, overhalt, påfylt eller ny. Finn ut mer om kravene for skriverkassetter

Anbefalte fremgangsmåter

Med de følgende anbefalte fremgangsmåtene kan du optimalisere produktinformasjonen din utover de grunnleggende kravene.

Vurder å bruke automatiske vareoppdateringer for å unngå manglende samsvar for tilstand. Automatiske vareoppdateringer er en funksjon som sammenligner verdiene du sender inn i andre deler av produktinformasjonen din, med verdiene som er sendt inn for attributtet for tilstand [condition]. Funksjonen kan oppdatere tilstanden til produktene dine automatisk, slik at du unngår avvisninger.

Eksempler

Klær

An illustration of a scarf that isn't in new condition

Produktinformasjon for et nytt skjerf med oransje prikker
Attributt Verdi
Tittel [title] Skjerf med prikker – oransje og svart
Tilstand [condition] new
Pris [price] 150.00 NOK
Farge [color] Oransje/svart

Produktinformasjon for et brukt skjerf med oransje prikker
Attributt Verdi
Tittel [title] Skjerf med prikker – brukt – oransje og svart
Tilstand [condition] used
Pris [price] 50.00 NOK
Farge [color] Oransje/svart

An illustration of a shoe that isn't in new condition

Produktinformasjon for nye, rosa, høyhælte sko, størrelse 37
Attributt Verdi
Tittel [title] Høyhælte sko – knallrosa – størrelse 37
Tilstand [condition] new
Pris [price] 590.00 NOK
Farge [color] Knallrosa
Størrelse [size] 37

Produktinformasjon for rosa, høyhælte vintagesko, størrelse 37
Attributt Verdi
Tittel [title] Knallrosa, høyhælte vintagesko – 1930-tallet – størrelse 37
Tilstand [condition] used
Pris [price] 100.00 NOK
Farge [color] Knallrosa
Størrelse [size] 37
Elektronikk

Produktinformasjon for svart Chromecast 2, 1080p, wifi, ny
Attributt Verdi
Tittel [title] Google Chromecast 2 – 1080p – wifi – svart
Tilstand [condition] new
GTIN [gtin] 0811571016518
Merke [brand] Google

Produktinformasjon for svart Chromecast 2, 1080p, wifi, overhalt
Attributt Verdi
Tittel [title] Overhalt Google Chromecast 2 – 1080p – wifi – svart
Tilstand [condition] refurbished
GTIN [gtin] 0811571016518
Merke [brand] Google
Telefon og nettbrett

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Produktinformasjon for Google Pixel 3, 32 GB, Midnight Blue, ulåst, ny
Attributt Verdi
Tittel [title] Google Pixel 3 – 32 GB – Midnight Blue – ulåst
Tilstand [condition] new
GTIN [gtin] 3234567890126
Merke [brand] Google
Google-produktkategori [google_product_category] Elektronikk > Kommunikasjon > Telefoni > Mobiltelefoner

Produktinformasjon for Google Pixel 2, 32 GB, Midnight Blue, ulåst, overhalt
Attributt Verdi
Tittel [title] Google Pixel 2 – overhalt – 32 GB - Midnight Blue – ulåst
Tilstand [condition] refurbished
GTIN [gtin] 3234567890126
Merke [brand] Google
Google-produktkategori [google_product_category] Elektronikk > Kommunikasjon > Telefoni > Mobiltelefoner

Memorabilia

An image showing a baseball cap memorabilia.

Produktinformasjon for nye samleobjekter og memorabilia
Attributt Verdi
Tittel [title] Mesterskapshatt 2020 i begrenset opplag
Tilstand [condition] new
Pris [price] 1290.00 NOK
Farge [color] Blå

Produktinformasjon for modifiserte samleobjekter og memorabilia
Attributt Verdi
Tittel [title] Mesterskapshatt 2020 i begrenset opplag – signert – i monter.
Tilstand [condition] used
Pris [price] 1500.00 NOK
Farge [color] Blå