condition [staat]: definitie

Vertel gebruikers over de staat van het product dat u verkoopt. Het is belangrijk deze waarde correct in te stellen omdat we dit gebruiken om de zoekresultaten te verfijnen.

An illustration of a shoe that isn

Wanneer te gebruiken

Optioneel voor elk nieuw product
Vereist voor elk gebruikt of opgeknapt product

Ondersteunde waarden:

• new [nieuw]. Uw product is nieuw, ongebruikt en bevindt zich in de originele verpakking die nog niet geopend is.
  • refurbished [opgeknapt]. Hoewel uw product niet nieuw is, is het professioneel hersteld, werkt het weer 'als nieuw' en wordt het geleverd met garantie. Het product wordt soms wel en soms niet in de originele verpakking geleverd. Dit wordt soms aangeduid als opnieuw gemaakt.
  • used [gebruikt]. Uw product is een tweedehands artikel. Het product is bijvoorbeeld eerder gebruikt of de originele verpakking is geopend of ontbreekt.

Indeling

Volg deze richtlijnen voor de indeling, zodat we de gegevens die u indient kunnen begrijpen.

Type new [nieuw] , refurbished [opgeknapt] of used [gebruikt]
Herhaald veld Nee
Schema.org property
(Wat is dit?)

Offer.itemCondition, Type: OfferItemCondition

Toewijzing:

• new: NewCondition
  • refurbished: RefurbishedCondition
  • used: DamagedCondition, UsedCondition
Bestandsindeling Voorbeeldwaarde
Tekstfeeds used [gebruikt]
XML-feeds <g:condition>used [gebruikt]</g:condition>

Raadpleeg de Content API for Shopping om uw gegevens voor de Content API in te delen.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van duidelijke gegevens te voorzien.

<

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Houd u aan de lokale wet- en regelgeving bij het indienen van opgeknapte producten. Uw doelland kan bepaalde wetten hebben met betrekking tot opgeknapte producten. Controleer dus vóór de verkoop van een opgeknapt product of dit voldoet aan de lokale wet- en regelgeving en het relevante beleid en de vereisten voor Shopping.
  • Gebruik de juiste unieke product-ID's voor uw product. De informatie die u geeft, hangt af van de staat van uw product. Meer informatie over het indienen van product-ID's

Aanvullende richtlijnen

Lees elke sectie zorgvuldig door en bepaal of de vereisten van toepassing zijn op uw land of product. Als u niet aan de toepasselijke vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

Printercartridges
De staat die u invoert, hangt ervan af of de verkochte printercartridge gebruikt, opgeknapt, bijgevuld of nieuw is. Meer informatie over vereisten voor printercartridges

Voorbeelden

Kleding

An illustration of a scarf that

Product Nieuwe oranje sjaal met stippen
titel Sjaal met stippen, oranje en zwart
staat nieuw
price [prijs] 15.00 EUR
color [kleur] oranje / zwart

An illustration of a scarf that isn

Product Nieuwe oranje sjaal met stippen
titel Sjaal met stippen, gebruikt, oranje en zwart
staat gebruikt
price [prijs] 5.00 EUR
color [kleur] oranje / zwart

An illustration of a shoe that

Product Nieuwe felroze schoenen
titel Hoge hakken, felroze, maat 36
staat nieuw
price [prijs] 59.00 EUR
color [kleur] Felroze
size [maat] 36

An illustration of a shoe that isn

Product Gebruikte felroze schoenen
titel Vintage felroze,hoge hakken, jaren '30, maat 36
staat gebruikt
price [prijs] 10.00 EUR
color [kleur] Felroze
size [maat] 36
Elektronica

An illustration showing the brand name on an example product

Product Gloednieuwe Chromecast
titel Google Chromecast 2, 1080p, Wifi, zwart
staat nieuw
gtin [gtin] 0811571016518
brand [merk] Google

Product Gerepareerde en opgeschoonde Chromecast (wordt geleverd met garantie)
titel Opgeknapte Google Chromecast 2, 1080p, Wifi, zwart
staat opgeknapt
gtin [gtin] 0811571016518
brand [merk] Google
Telefoon en tablet

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Product Google Pixel 3
titel Google Pixel 3 - 32 GB - nachtblauw - simlockvrij
staat nieuw
gtin [gtin] 3234567890126
brand [merk] Google
google_product_category [google_productcategorie] Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons

Product Opgeknapte Google Pixel 2
titel Google Pixel 2 - Opgeknapt - 32 GB - Nachtblauw - simlockvrij
staat opgeknapt
gtin [gtin] 3234567890126
brand [merk] Google
google_product_category [google_productcategorie] Elektronica > Communicatie > Telefonie > Mobiele telefoons