Kunto [condition]

Voit kertoa potentiaalisille asiakkaille myytävän tuotteen kunnon käyttämällä kunto [condition] ‑määritettä. On tärkeää määrittää sen arvo oikein, koska sitä käytetään hakutulosten tarkentamiseen.

An illustration of a shoe that isn

Käyttö

• Valinnainen jokaiselle uudelle tuotteelle
  • Pakollinen jokaiselle käytetylle ja kunnostetulle tuotteelle

Nämä ovat tämän määritteen tuetut arvot:

• uusi [new]. Tuote on uusi, eikä sitä ole ikinä käytetty. Se on alkuperäisessä pakkauksessa, jota ei ole avattu.
  • kunnostettu [refurbished]. Tuotteesi ei ole uusi, mutta ammattilainen on kunnostanut sen toimintakuntoon niin, että se on uudenveroinen. Tuotteella on lisäksi takuu. Tuote ei välttämättä ole alkuperäisessä pakkauksessaan. Tällaista tuotetta kutsutaan toisinaan myös uudelleenvalmistetuksi.
  • käytetty [used]. Tuote on käytetty. Tällaista tuotetta on voitu esimerkiksi käyttää jo aiemmin tai sen alkuperäinen pakkaus on avattu tai kadonnut.

Huomaa, että nämä arvot on lähetettävä englanniksi

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tuetut arvot
  • new
  • refurbished
  • used

Huomaa, että nämä arvot on lähetettävä englanniksi

Toistuva kenttä Ei
Schema.orgin omaisuutta
(Mikä tämä on?)

Offer.itemCondition, tyyppi: OfferItemCondition

Määritys:

• uusi [new]: NewCondition
  • kunnostettu [refurbished]: RefurbishedCondition
  • käytetty [used]: DamagedCondition, UsedCondition
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet used
XML-syötteet <g:condition>used</g:condition>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Alla olevia ohjeita seuraamalla voit varmistaa tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Noudata paikallisia lakeja ja määräyksiä, kun lisäät kunnostettuja tuotteita. Myyntimaassa saattaa olla voimassa kunnostettuja tuotteita koskevia lakeja. Ennen kuin alat myydä kunnostettua tuotetta, varmista, että se noudattaa paikallisia lakeja ja määräyksiä sekä relevantteja Shopping-mainonnan käytäntöjä ja vaatimuksia.
  • Käytä tuotteissasi oikeita tuotetunnisteita. Määritettävät tiedot voivat vaihdella tuotteen kunnon mukaan. Lue lisää tuotetunnisteiden lisäämisestä.

Lisäohjeet

Tarkista jokainen osio tarkasti, jotta tiedät, koskevatko vaatimukset maatasi tai tuotettasi. Jos et noudata näitä vaatimuksia, hylkäämme tuotteesi. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

Tulostinpatruunat
Asetettava tila riippuu siitä, onko myytävä tulostinpatruuna käytetty, kunnostettu, uudelleentäytetty vai uusi. Lue lisää tulostinpatruunojen vaatimuksista.

Esimerkkejä

Vaatetus

An illustration of a scarf that isn

Tuotetiedot: Uusi pilkullinen huivi, väri oranssi
Määrite Arvo
nimi [title] Pilkullinen huivi – oranssi ja musta
kunto [condition] new
hinta [price] 15,00 USD
väri [color] oranssi/musta

Tuotetiedot: Käytetty pilkullinen huivi, väri oranssi
Määrite Arvo
nimi [title] Pilkullinen huivi – käytetty – oranssi ja musta
kunto [condition] used
hinta [price] 5,00 USD
väri [color] oranssi/musta

An illustration of a shoe that isn

Tuotetiedot: Uudet korkokengät, väri pinkki, koko 6
Määrite Arvo
nimi [title] Korkokengät – kirkas pinkki – koko 6
kunto [condition] new
hinta [price] 59,00 USD
väri [color] Kirkas pinkki
koko [size] 6

Tuotetiedot: Vintage-korkokengät, väri pinkki, koko 6
Määrite Arvo
nimi [title] Kirkkaan pinkit vintage-korkokengät – 1930-luvulta – koko 6
kunto [condition] used
hinta [price] 10,00 USD
väri [color] Kirkas pinkki
koko [size] 6
Elektroniikka

Tuotetiedot: Musta Chromecast 2, 1080p, Wi-Fi, uusi
Määrite Arvo
nimi [title] Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – musta
kunto [condition] new
gtin [gtin] 0811571016518
brändi [brand] Google

Tuotetiedot: Musta Chromecast 2, 1080p, Wi-Fi, kunnostettu
Määrite Arvo
nimi [title] Kunnostettu Google Chromecast 2 – 1080p – Wi-Fi – musta
kunto [condition] refurbished
gtin [gtin] 0811571016518
brändi [brand] Google
Puhelimet ja tabletit

An illustration with 3 different colors of one mobile phone

Tuotetiedot: Google Pixel 3, 32 Gt, Midnight Blue, lukitsematon, uusi
Määrite Arvo
nimi [title] Google Pixel 3 – 32 Gt – Midnight Blue – lukitsematon
kunto [condition] new
gtin [gtin] 3234567890126
brändi [brand] Google
Googlen tuoteluokka [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones

Tuotetiedot: Google Pixel 2, 32 Gt, Midnight Blue, avattu, kunnostettu
Määrite Arvo
nimi [title] Google Pixel 2 – kunnostettu – 32 Gt – Midnight Blue – lukitsematon
kunto [condition] refurbished
gtin [gtin] 3234567890126
brändi [brand] Google
Googlen tuoteluokka [google_product_category] Electronics > Communications > Telephony > Mobile Phones