mobile_link [mobiililinkki]: Määritelmä

Käyttämällä mobile_link [mobiililinkki] ‑määritettä voit sisällyttää tuotetietoihin URL-osoitteen, joka johtaa laskeutumissivusi mobiililaitteille optimoituun versioon. Tämä mobiiliversio näytetään käyttäjille, jotka käyttävät esimerkiksi matkapuhelinta tai tablettia. Kun käytät tätä määritettä, näet Kauppiaskeskuksessa lisäraportin mobiililaitteille optimoitujen laskeutumissivujesi mahdollisista ongelmista.

Luomalla mobiililaitteille optimoidun sivuston varmistat, että sivusi näkyy oikein mobiililaitteilla. Tämän tyyppiset sivustot latautuvat yleensä nopeammin matkapuhelimilla.

An illustration showing how an ad click on mobile leads to a mobile landing page

Käyttö

Valinnainen kullekin tuotteelle

Jos käytät mobile_link [mobiililinkki]- ja link [linkki] ‑määritteitä yhdessä, kaikki mobiililaitteiden käyttäjät ohjataan mobile_link [mobiililinkki] ‑määritteen mukaiselle laskeutumissivulle. Lue lisää määritteiden link [linkki], mobile_link [mobiililinkki] ja ads_redirect [ads-uudelleenohjaus] yhteiskäytöstä.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi URL (sis. http tai https), vain ASCII-merkkejä, RFC 3986:n mukainen
Rajoitukset 1 – 2 000 merkkiä
Toistuva kenttä Ei
Tiedostomuoto Esimerkkiarvo
Tekstisyötteet https://www.m.example.com/writing/fiji-pens
XML-syötteet <g:mobile_link>https://www.m.example.com/writing/fiji-pens</g:mobile_link>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Täytä link [linkki] ‑määritteen vaatimukset arvolla, jonka annoit mobile_link [mobiililinkki] ‑määritteelle.
  • Käytä link [linkki] ‑määritteen arvona sivua, jonka tietokoneen käyttäjät näkevät.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Noudata link [linkki] ‑määritteen parhaita käytäntöjä arvossa, jonka annoit mobile_link [mobiililinkki] ‑määritteelle.
  • Lisää linkki laskeutumissivulle, joka toimii hyvin mobiililaitteilla. Elementtejä, joita ei pitäisi käyttää aloitussivulla, ovat esimerkiksi Flash, Silverlight ja ActiveX. Lue lisää mobiilioptimoitujen sivustojen luomisesta.

Esimerkkejä

Tuotteet, joista ei ole eri versioita

Kun käytät mobile_link [mobiililinkki] ‑määritettä, muista lisätä myös link [linkki] ‑määrite. Mobiilikäyttäjät ohjataan mobile_link [mobiililinkki] ‑määritteen arvoa vastaavaan URL-osoitteeseen mutta tietokoneen käyttäjät ohjataan link [linkki] ‑määritteen perusteella.

Tuote Google-kynät, musta muste
mobile_link [mobiililinkki] https://mobile.example.com/writing/google-pens
link [linkki] https://example.com/writing/google-pens
Tuotteet, joista on eri versioita

Kun tuotteesta on eri versioita, varmista URL-osoitteen määrityksen yhteydessä, että versio valitaan automaattisesti URL-osoitteen perusteella.

Tuote Google-kynät, musta muste
mobile_link [mobiililinkki] https://mobile.example.com/writing/google-pens?color=black
link [linkki] https://example.com/writing/google-pens?color=black
Tuote Google-kynät, punainen muste
mobile_link [mobiililinkki] https://mobile.example.com/writing/google-pens?color=red
link [linkki] https://example.com/writing/google-pens?color=red