is_bundle [is_pakket]: definitie

Gebruik het kenmerk is_bundle [is_pakket] om aan te geven dat u een pakket heeft gemaakt: een hoofdproduct dat u heeft gegroepeerd met andere, verschillende producten, die samen worden verkocht als één pakket voor één prijs.

Met dit kenmerk kunnen wij uw advertentie in de juiste situaties tonen door uw artikel te onderscheiden van door de fabrikant gemaakte pakketten, multipacks en andere producten zonder accessoires.

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Wanneer te gebruiken

Vereist als u een pakket heeft gemaakt met daarin een hoofdproduct en als u een of meer van de volgende landen target:

• Australië
  • Brazilië
  • Tsjechië
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italië
  • Japan
  • Nederland
  • Spanje
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten

Het hoofdartikel van een pakket is het belangrijkste product van de artikelen in het pakket. De andere artikelen moeten accessoires of toevoegingen zijn die een aanvulling op het hoofdartikel vormen. Enkele voorbeelden:

• Een pop die wordt verkocht met een set kleertjes die niet samen met de pop zijn verpakt. In dit geval is de pop het hoofdartikel en zijn de kleertjes de aanvullende artikelen.
  • Een videogameconsole die wordt verkocht met drie videogames. In dit geval is de videogameconsole het hoofdartikel.

Indeling

Hanteer de volgende indelingsrichtlijnen zodat we de door u ingediende gegevens begrijpen:

Type Booleaans
Ondersteunde waarden
(Tekst- en XML-feeds)

ja, waar, nee, onwaar

Ondersteunde waarden
(Content API-feeds)
waar, onwaar
Herhaald veld Nee

Bestandsindeling Voorbeeld van invoer
Tekstfeeds

yes [ja]

XML-feeds <g:is_bundle>yes [ja]</g:is_bundle>

Voor informatie over de API-indeling raadpleegt u Content API for Shopping.

Richtlijnen

Volg deze richtlijnen om uw producten van hoogwaardige informatie te voorzien en optimale resultaten met uw advertenties te behalen.

Minimumvereisten

Dit zijn de vereisten waaraan u moet voldoen om advertenties voor uw product weer te geven. Als u niet aan de vereisten voldoet, keuren we uw product af. Dit kunt u zien op de pagina 'Diagnostische gegevens' van uw Merchant Center-account.

• Voer yes [ja] in als uw product een aangepast pakket is dat bestaat uit verschillende producten die u heeft gemaakt en als het pakket een hoofdproduct bevat. Bijvoorbeeld een camera, gecombineerd met een lens en tas. Als u geen kenmerk invoert, wordt standaard no [nee] gebruikt.
  • Voer is_bundle [is_pakket] niet in voor een door de fabrikant gedefinieerd pakket.

Praktische tips

Dit zijn praktische tips waarmee u productgegevens kunt optimaliseren voor de beste resultaten.

• Beschrijf het volledige pakket. Geef bijvoorbeeld inhoud op voor image_link [afbeeldingslink], title [titel] en description [beschrijving] die het gehele pakket beschrijft.
  • Voer de juiste staat in. Als een artikel in het pakket bijvoorbeeld used [gebruikt] is, dient u de staat used [gebruikt] in.

Aangepaste producten

Gebruik het kenmerk is bundle [is_pakket] om ons te laten weten dat het product is aangepast, bijvoorbeeld bij graveringen of andere gepersonaliseerde aanpassingen.

Voorbeelden

Door de verkoper gedefinieerd pakket

Product Chromebook met laptoptas en extra batterij
title [titel] Chromebook van 11.6" - 16 GB SSD + Laptoptas en 3990mAh batterij
is_bundle [is_pakket] ja

Product Digitale SLR-camera van Google met 25.3 MP en accessoires
title [titel] Digitale SLR-camera van Google met 25.3 MP + accessoirespakket
price [prijs] 432.50 EUR
brand [merk] Google
is_bundle [is_pakket] ja

Product Set van muts en sjaal
title [titel] Set van muts en sjaal met Google-logo
is_bundle [is_pakket] nee (of geef dit kenmerk helemaal niet op)

Speelgoed

U kunt ook speelgoed groeperen met accessoires, zoals een pop met kleren.

Product Android-pop met kleren met pailletten
title [titel] Android-pop van 18" + bijpassend(e) shirt en broek met pailletten
is_bundle [is_pakket] ja