is_bundle [on_tuotepaketti]: Määritelmä

Määritteellä is_bundle [on_tuotepaketti] voit kertoa, että olet luonut tuotepaketin. Tuotepaketti koostuu päätuotteesta ja siihen yhdistämistäsi lisävarustetuotteista. Tuotepaketti myydään yhtenä pakettina, jolla on yksi hinta.

Tämän määritteen avulla voimme näyttää tuotteesi oikeanlaisessa tilanteessa erottelemalla tuotteen valmistajien luomista monipakkauksista, tuotepaketeista ja muista tuotteista.

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Käyttö

Pakollinen tehostetuille näyttöpaikoille Googlen eri alustoilla, jos olet luonut päätuotteen sisältävän tuotepaketin.

Pakollinen Shopping-mainoksissa, jos olet luonut tuotepaketin ja kohdemaa on jokin seuraavista:

• Australia
  • Brasilia
  • Tšekki
  • Ranska
  • Saksa
  • Italia
  • Japani
  • Alankomaat
  • Espanja
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Tuotepaketin päätuote on tuote, johon tuotepakettiin sisältyvät tuotteet liittyvät. Lisätuotteiden tulee olla tarvikkeita tai lisävarusteita, jotka täydentävät päätuotetta. Esimerkkejä:

• Nuken kanssa myydään vaatteita, jotka eivät ole pakattu samaan pakettiin. Tällöin nukke on päätuote ja vaatteet täydentävät sitä.
  • Videopelikonsolin kanssa myydään kolme videopeliä. Tällöin videopelikonsoli on päätuote.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että ymmärrämme lähettämäsi datan.

Tyyppi Looginen
Tuetut arvot
(Teksti- ja XML-syötteet)

yes [kyllä], true [tosi], no [ei], false [epätosi]

Tuetut arvot
(Content API ‑syötteet)
true [tosi], false [epätosi]
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

kyllä

XML-syötteet <g:is_bundle>kyllä</g:is_bundle>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat tuotetietojesi laadun.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Aseta arvoksi yes [kyllä], jos tuote on erilaisista tuotteista koostuva mukautettu tuotepaketti, jonka olet itse luonut ja joka sisältää päätuotteen. Esimerkiksi kamera, jonka mukana tulee linssi ja kameralaukku. Jos et aseta määritettä, oletuksena on no [ei].
  • Älä aseta valmistajan määrittämille tuotepaketeille määritteeksi is_bundle [on tuotepaketti].

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

• Kuvaa koko tuotepakettia. Lisää esimerkiksi määritteisiin image_link [kuvalinkki], title [nimi] ja description [kuvaus] sisältöä, joka kuvaa koko tuotepakettia.
  • Ilmoita paikkansa pitävä kunto. Jos esimerkiksi jokin tuotepaketin tuote on used [käytetty], määritä kunnoksi used [käytetty].

Yksilöidyt tuotteet

Ilmoita is_bundle [on tuotepaketti] ‑määritteellä, että tuote on yksilöity ja sisältää kaiverruksen tai jonkin muun personoinnin.

Esimerkkejä

Kauppiaan määrittämä paketti

Tuote Chromebook sekä tietokonelaukku ja lisäakku
nimi [title} 11,6 tuuman Chromebook – 16 Gt:n SSD-levy sekä tietokonelaukku ja 3 990 mAh:n akku
is_bundle [on_tuotepaketti] kyllä

Tuote Googlen 25,3 megapikselin järjestelmäkamera ja lisävarusteita
nimi [title} Googlen 25,3 megapikselin järjestelmäkamera ja lisävarustepaketti
price [hinta] 432,50 USD
brand [brändi] google
is_bundle [on_tuotepaketti] kyllä

Tuote Hattu ja huivi
nimi [title} Google-logolla merkityt hattu ja huivi
is_bundle [on_tuotepaketti] ei (tai älä käytä tätä määritettä ollenkaan)

Lelut

Voit myös yhdistellä leluihin tarvikkeita, kuten nukke ja nukenvaatteita.

Tuote Android-nukke ja paljettivaatteita
nimi [title} 18 tuuman Android-nukke ja toisiinsa sopivat paljettipaita ja ‑housut
is_bundle [on_tuotepaketti] kyllä