Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Ryhmä [is_bundle]

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Paketti [is_bundle] ‑määritteellä voit kertoa, että paketti koostuu päätuotteesta ja siihen yhdistämistäsi lisätuotteista. Ne myydään yhtenä pakettina, jolla on yksi hinta.

Määritteen avulla tuotteesi voivat näkyä oikeanlaisessa tilanteessa, ja ne erotellaan tuotteen valmistajien luomista paketeista, monipakkauksista ja muista tuotteista.

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Sisällys

Käyttö

RequiredPakollinen, jos haluat tuotteidesi näkyvän Googlen maksuttomissa listauksissa ja jos olet luonut päätuotteen sisältävän ryhmän.

RequiredPakollinen Shopping-mainoksissa, jos olet luonut useista tuotteista koostuvan paketin ja kohdemaa on jokin seuraavista:

• Australia
  • Brasilia
  • Tšekki
  • Ranska
  • Saksa
  • Italia
  • Japani
  • Alankomaat
  • Espanja
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Tuotepaketin päätuote on esiinnostettava tuote. Lisätuotteiden tulee olla tarvikkeita tai lisävarusteita, jotka täydentävät päätuotetta.

Esimerkkejä:

• Nuken kanssa myydään vaatteita, joita ei ole pakattu samaan pakettiin. Tällöin nukke on päätuote ja vaatteet täydentävät sitä.
  • Videopelikonsolin kanssa myydään kolme videopeliä. Tällöin videopelikonsoli on päätuote.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää siitä, milloin ja miten tuotetietoja voi lähettää englanniksi

Tyyppi Looginen
Tuetut arvot
(Teksti- ja XML-syötteet)
yes
true
no
false
Tuetut arvot
(Content API ‑syötteet)
yes
true
no
false
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

Kyllä

XML-syötteet <g:is_bundle>yes</g:is_bundle>
Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.
Huom. Muista lähettää datasyötetiedosto tuetussa muodossa, jotta järjestelmämme tunnistaa tuotetietomääritteen oikein.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset, jotta tuotteesi voivat näkyä. Jos vaatimukset eivät täyty, hylkäämme tuotteesi ja ilmoitamme asiasta Kauppiaskeskus-tililläsi.

• Jos tuotteesi on erilaisista tuotteista koostuva oma paketti, jonka olet itse luonut ja joka sisältää päätuotteen, lisää määritteelle arvo yes. Esimerkiksi kamera, jonka mukana tulee linssi ja kameralaukku. Jos et lisää määritteelle arvoa, oletus on no.
  • Älä lisää paketin määritettä valmistajan luomalle paketille.

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

Yksilöidyt tuotteet

Ilmoita paketti [is_bundle] ‑määritteellä, että tuote on yksilöity ja sisältää kaiverruksen tai jonkin muun personoinnin.

Esimerkkejä

Jälleenmyyjän määrittämä paketti

Tuotetiedot: 11,6 tuuman Chromebook, mukana tietokonelaukku ja lisäakku
Määrite Arvo
Nimi [title] 11,6 tuuman Chromebook – 16 Gt:n SSD-levy sekä tietokonelaukku ja 3 990 mAh:n akku
Ryhmä [is_bundle] yes

Tuotetiedot: Googlen 25,3 megapikselin järjestelmäkamera ja lisävarusteita
Määrite Arvo
Nimi [title] Googlen 25,3 megapikselin järjestelmäkamera ja lisävarustepaketti
Hinta [price] 432,50 USD
Brändi [brand] Google
Ryhmä [is_bundle] yes

Tuotetiedot: Google-logolla merkityt hattu ja huivi
Määrite Arvo
Nimi [title] Google-logolla merkityt hattu ja huivi
Ryhmä [is_bundle] no

Lelut

Tuotetiedot: 18 tuuman Android-nukke ja toisiinsa sopivat paljettipaita ja ‐housut
Määrite Arvo
Nimi [title] 18 tuuman Android-nukke ja toisiinsa sopivat paljettipaita ja ‑housut
Ryhmä [is_bundle] yes