Ryhmä [is_bundle]

Ryhmä [is_bundle] ‑määritteellä voit kertoa, että olet luonut ryhmän. Ryhmä koostuu päätuotteesta ja siihen yhdistämistäsi lisävarustetuotteista. Ryhmä myydään yhtenä pakettina, jolla on yksi hinta.

Tämän määritteen avulla voimme näyttää tuotteesi oikeanlaisessa tilanteessa erottelemalla tuotteen valmistajien luomista monipakkauksista, tuotepaketeista ja muista tuotteista.

An illustration of a bundle that includes a camera body, lens, and bag

Käyttötilanne

Pakollinen, jos haluat näyttää tuotteitasi Googlen laajennetuissa maksuttomissa listauksissa ja jos olet luonut päätuotteen sisältävän tuotepaketin.

Pakollinen Shopping-mainoksissa, jos olet luonut tuotepaketin ja kohdemaa on jokin seuraavista:

• Australia
  • Brasilia
  • Tšekki
  • Ranska
  • Saksa
  • Italia
  • Japani
  • Alankomaat
  • Espanja
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Tuotepaketin päätuote on tuote, johon tuotepakettiin sisältyvät tuotteet liittyvät. Lisätuotteiden tulee olla tarvikkeita tai lisävarusteita, jotka täydentävät päätuotetta. Esimerkkejä:

• Nuken kanssa myydään vaatteita, joita ei ole pakattu samaan pakettiin. Tällöin nukke on päätuote ja vaatteet täydentävät sitä.
  • Videopelikonsolin kanssa myydään kolme videopeliä. Tällöin videopelikonsoli on päätuote.

Muoto

Noudattamalla näitä muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan.

Lue lisää tuotetietojen lähettämisestä saadaksesi tarkempia tietoja siitä, milloin ja miten arvoja tulee lähettää englanniksi

Tyyppi Looginen
Tuetut arvot
(Teksti- ja XML-syötteet)
yes (kyllä)
true (tosi)
no (ei)
false (epätosi)
Tuetut arvot
(Content API ‑syötteet)
yes (kyllä)
true (tosi)
no (ei)
false (epätosi)
Toistuva kenttä Ei

Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Tekstisyötteet

Kyllä

XML-syötteet <g:is_bundle>yes</g:is_bundle>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Ohjeet

Seuraamalla näitä ohjeita varmistat, että tuotetietosi ovat laadukkaita.

Vähimmäisvaatimukset

Sinun on noudatettava seuraavia vaatimuksia, jotta tuotteesi voidaan näyttää. Jos et noudata näitä vaatimuksia, tuotteesi hylätään. Ilmoitamme hylkäyksestä Kauppiaskeskus-tilisi Diagnostiikka-sivulla.

• Aseta arvoksi yes [kyllä], jos tuote on erilaisista tuotteista koostuva mukautettu tuotepaketti, jonka olet itse luonut ja joka sisältää päätuotteen. Esimerkiksi kamera, jonka mukana tulee linssi ja kameralaukku. Jos et aseta määritettä, oletuksena on no [ei].
  • Älä aseta valmistajan määrittämille tuotepaketeille määritteeksi is_bundle [on tuotepaketti].

Parhaat käytännöt

Näiden parhaiden käytäntöjen avulla voit ylittää perusvaatimukset ja optimoida tuotetietojesi toiminnan.

Yksilöidyt tuotteet

Ilmoita ryhmä [is_bundle] ‑määritteellä, että tuote on yksilöity ja sisältää kaiverruksen tai jonkin muun personoinnin.

Esimerkkejä

Jälleenmyyjän määrittämä tuotepaketti

Tuotetiedot: 11,6 tuuman Chromebook, mukana tietokonelaukku ja lisäakku
Määrite Arvo
Nimi [title] 11,6 tuuman Chromebook – 16 Gt:n SSD-levy sekä tietokonelaukku ja 3 990 mAh:n akku
Ryhmä [is_bundle] yes

Tuotetiedot: Googlen 25,3 megapikselin järjestelmäkamera ja lisävarusteita
Määrite Arvo
Nimi [title] Googlen 25,3 megapikselin järjestelmäkamera ja lisävarustepaketti
Hinta [price] 432,50 USD
Brändi [brand] Google
Ryhmä [is_bundle] yes

Tuotetiedot: Google-logolla merkityt hattu ja huivi
Määrite Arvo
Nimi [title] Google-logolla merkityt hattu ja huivi
Ryhmä [is_bundle] no

Lelut

Voit myös yhdistellä leluihin tarvikkeita, kuten nukke ja nukenvaatteita.

Tuotetiedot: 18 tuuman Android-nukke ja toisiinsa sopivat paljettipaita ja ‐housut
Määrite Arvo
Nimi [title] 18 tuuman Android-nukke ja toisiinsa sopivat paljettipaita ja ‑housut
Ryhmä [is_bundle] yes