Coderingsinstellingen voor onleesbare tekst

Als u de .txt-versie van de Google-producttaxonomie opent en onleesbare tekst ziet, kunt u de coderingsinstellingen van uw browser updaten voor een correcte weergave van de taxonomie.

Als u de coderingsinstellingen van uw browser wilt aanpassen, volgt u de onderstaande instructies voor uw browser.

Chrome

U kunt de coderingsinstellingen van Chrome niet aanpassen, maar u kunt wel proberen een extensie te gebruiken om problemen met onleesbare tekst op te lossen.

1. Ga naar de Chrome Web Store.
  2. Klik linksboven op Extensies.
  3. Voer 'Garbled text' (Onleesbare tekst) in de zoekbalk in.
  4. Kies een extensie.

Ontdek hoe u extensies installeert en beheert

Firefox

1. Selecteer 'Beeld' bovenaan uw browservenster.
  2. Selecteer 'Tekstcodering'.
  3. Selecteer 'Unicode (UTF-8)' in het dropdownmenu.

Safari

1. Selecteer 'Beeld' bovenaan uw browservenster.
  2. Selecteer 'Tekstcodering'.
  3. Selecteer 'Unicode (UTF-8)' in het dropdownmenu.

Internet Explorer

1. Ga naar de pagina waarmee u weergaveproblemen ondervindt.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de pagina.
  3. Plaats de muisaanwijzer op 'Codering'.
  4. Selecteer 'Unicode (UTF-8)' in het uitgevouwen menu.