Importer fra e-handelsplatform

Integration af e-handelsplatforme vil ikke længere være tilgængelig fra den 20. marts 2018.

Linkning af e-handelskonti er ikke længere tilgængeligt. Hvis du tidligere har brugt et integrationsmodul til Google-e-handel til at importere dine produktdata til Merchant Center, skal du bruge en anden metode til at importere dine produktdata. Hvis du ikke aktivt har sendt feeds via e-handelslinkning, er linket til din konto allerede blevet fjernet.

Afhængigt af hvilken platform du bruger, kan der være yderligere integrationsmoduler fra din e-handelsplatformspartner eller andre tredjeparter.

Hvis du aktivt bruger e-handelsplatformens importfunktion og skifter til en ny uploadmetode, kan du eventuelt udføre følgende trin for at undgå problemer under behandlingen, når du begynder at bruge en ny uploadmetode.

BigCommerce

Der findes både gratis og betalte løsninger i BigCommerce-appbutikken, der giver dig mulighed for at integrere med Google Merchant Center og fortsætte med at indsende dine produkter. Hvis du vil fortsætte med at indsende dine produkter til Merchant Center, kan du finde den anbefalede BigCommerce-løsning her.

Sådan sletter du importfeeds på din e-handelsplatform fra din Merchant Center-konto:

1. Log ind på din Merchant Center-konto
  2. Klik på fanen Produkter i den venstre bjælke
  3. Vælg Feeds i sidemenuen
  4. Find feeds med etiketten "Inputmetode - Importer fra e-handelsplatform"
  5. Slet disse feeds ved at holde musen over navnet og klikke på papirkurven

Sådan fjerner du links til det eksisterende BigCommerce-modul fra din Merchant Center-konto:

1.  Klik på prikmenuen i højre hjørne
  2.  Vælg linkning af Konto
  3. Vælg fanen E-handel
  4. Klik på "Fjern link" under kolonnen Handlinger

PrestaShop

Hvis du vil fortsætte med at indsende dine produkter til Merchant Center, er der tredjepartsløsninger i PrestaShop Addons Marketplace, der giver dig mulighed for at integrere med Google Merchant Center og indsende dine produkter. Du kan finde relevante moduler ved at besøge PrestaShop Addons Marketplace og søge efter "Google Shopping".

Sådan sletter du importfeeds på din e-handelsplatform fra din Merchant Center-konto:

1. Log ind på din Merchant Center-konto
  2. Klik på fanen Produkter i den venstre bjælke
  3. Vælg Feeds i sidemenuen
  4. Find feeds med etiketten "Inputmetode - Importer fra e-handelsplatform"
  5. Slet disse feeds ved at holde musen over navnet og klikke på papirkurven

Sådan fjerner du linkning af det eksisterende PrestaShop-modul fra din Merchant Center-konto:

1. Klik på prikmenuen i højre hjørne
  2. Vælg linkning af Konto
  3. Vælg fanen E-handel
  4. Klik på "Fjern link" under kolonnen Handlinger

Magento

Hvis du vil fortsætte med at indsende dine produkter til Merchant Center, er der tredjepartsløsninger i Magento Marketplace, der giver dig mulighed for at integrere med Google Merchant Center og indsende dine produkter. Du kan finde relevante udvidelser ved at besøge Magento Marketplace og søge efter "Google Shopping".

Sådan sletter du importfeeds på din e-handelsplatform fra din Merchant Center-konto.

1. Log ind på din Merchant Center-konto
  2. Klik på fanen Produkter i den venstre bjælke
  3. Vælg Feeds i sidemenuen
  4. Find feeds med etiketten "Inputmetode - Importer fra e-handelsplatform"
  5. Slet disse feeds ved at holde musen over navnet og klikke på papirkurven

Sådan fjerner du linkning af det eksisterende Magento-modul fra din Merchant Center-konto:

1. Klik på prikmenuen i højre hjørne
  2. Vælg linkning af Konto
  3. Vælg fanen E-handel
  4. Klik på "Fjern link" under kolonnen Handlinger