Tässä ohjekeskuksessa on Merchant Center Nextiä koskevia artikkeleita. Lue lisää päivityksestä ja katso vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Korjausohje: Puuttuvat toimituskulut

Lisää tuotteen toimituskulut.

Sisällys:

Ongelman syyt

Joidenkin tuotteidesi toimituskulut puuttuvat. Tuotteita ei hyväksytä, ennen kuin olet ilmoittanut niiden toimituskulut.

Toimituskulut määritetään tilitason toimitusasetuksissa tai lisäämällä kullekin tuotteelle toimitus [shipping] ‑määrite.

Suosittelemme valitsemaan toimitusasetukset tilitasolla ja ohittamaan tilin toimitusasetukset tarvittaessa sellaisille tuotteille, joiden toimitusvaatimukset poikkeavat toimitus [shipping] ‑määritteellä lisätyistä.

Näin korjaat ongelman

Lisää toimituskulut tuotteille, joita ongelma koskee.

Koko tilin toimitusasetusten korjaaminen

Step 1 Valitse Kauppiaskeskuksesta Yrityksesi > Toimitus ja palautus.

Step 2 Klikkaa Lisää toimitustiedot.

Step 3 Määritä toimitustiedot.

Step 4 Valitse Tallenna.

Toimitusasetusten korjaaminen toimitusmääritteellä

Step 1 Siirry Kauppiaskeskuksen Tuotteet-kohtaan ja valitse Ratkaise ongelmat ‑välilehti.

Step 2 Etsi taulukon yläpuolella olevalla suodatinkuvakkeella kaikki tuotteet, joita ongelma koskee.

Step 3 Valitsemalla Lataa-kuvakkeen voit ladata listan (.csv) tuotteista, joissa on mitä tahansa ongelmia tai joita juuri tämä ongelma koskee.

Step 4 Vertaa lataamaasi listaa lähettämiisi tuotetietoihin ja varmista, että​​​​​​ kyseisille tuotteille on lisätty oikea tuotetason toimitusasetus toimitus [shipping] ‑määritteellä.

Step 5 Lataa korjatut tuotetiedot uudelleen Kauppiaskeskukseen valitsemallasi latausmenetelmällä.

Seuraavat vaiheet

Kun olet tehnyt pyydetyt muutokset, varmista, että ongelma ei enää näy Ratkaise ongelmat ‑sivulla.

Huom. Voi mennä hetki, ennen kuin tekemäsi muutos päivittyy Ratkaise ongelmat ‐sivulle.