In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Lokaal aanbod komt niet overeen met online aanbod

Een eigen icoon voor Merchant Center Next en de klassieke versie van Merchant Center.

Als u het foutbericht 'Lokale aanbieding komt niet overeen met aanbieding in een catalogus of op internet' ontvangt, voert u een of beide van de volgende handelingen uit. Dit hangt af van het feit of u alleen winkelvoorraad of zowel online als winkelvoorraad weergeeft:

Controleer of u alle essentiële lokale kenmerken heeft opgegeven

Uw feed met informatie over producten die in de winkel worden verkocht moet 8 essentiële kenmerken bevatten. Artikelen waarvoor een of meer van deze kenmerken ontbreken in uw feed met informatie over producten die in de winkel worden verkocht, worden niet weergegeven in advertenties met informatie over de winkelvoorraad en gratis vermeldingen over producten in de buurt. Controleer voor kledingartikelen of u ook de 5 extra kenmerken aan uw feed heeft toegevoegd als u wilt dat deze artikelen in uw advertenties en vermeldingen worden weergegeven.

Controleer of online en lokale kenmerken correct met elkaar overeenkomen

Als u Shopping-advertenties, advertenties met informatie over de winkelvoorraad en gratis vermeldingen over producten in de buurt weergeeft, moet de informatie die u gebruikt om artikelen in uw online en lokale feeds aan elkaar te koppelen, overeenkomen. Meer informatie over het ophalen van verrijkte gegevensinformatie over uw producten