Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Paikallinen tarjous ei vastaa verkkotarjousta

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja Merchant Center Nextille.

Jos saat Paikallinen tarjous ei vastaa mitään kuvasto- tai verkkotarjousta ‑virheilmoituksen, tee jompikumpi tai kumpikin seuraavista riippuen siitä, näytetäänkö tuotteitasi vain paikallisesti vai sekä verkko- että paikallistuotemainoksissa:

Tarkista, että olet lähettänyt kaikki tarvittavat paikalliset määritteet

Paikallisessa tuotesyötteessä tulisi olla kahdeksan keskeistä määritettä. Jos paikallisessa tuotesyötteessä on tuotteita, joista puuttuu mikä tahansa näistä määritteistä, niitä ei näytetä paikallisissa tuotemainoksissa tai maksuttomissa paikallisissa tuotelistauksissa. Jos myyt vaatteita, varmista, että olet lisännyt syötteeseesi viisi lisämääritettä, jotta tuotteet näkyvät mainoksissa ja tiedoissa.

Tarkista, että verkko- ja paikalliset määritteet vastaavat toisiaan

Jos näytät tuotteitasi Shopping-mainoksissa, paikallisissa tuotemainoksissa ja maksuttomissa paikallisissa tuotelistauksissa, tuotteiden linkittämiseen verkko- ja paikallisten syötteiden välillä käytettävien tietojen on vastattava toisiaan. Lue, miten voit tarjota monipuolista tietoa tuotteistasi