I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Lokalt tilbud svarer ikke til onlinetilbud

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Når du modtager fejlmeddelelsen "Lokalt tilbud svarer ikke til noget katalog- eller onlinetilbud", skal du gøre et eller begge af følgende, afhængigt af om du kun viser lokalt eller online og lokalt lager:

Tjek, at du har leveret alle vigtige lokale attributter

Dit lokale produktfeed skal indeholde 8 vigtige attributter. Varer, der mangler nogen af disse attributter i dit lokale produktfeed, vises ikke i annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale produktfortegnelser. Hvis du vil vise beklædningsgenstande i dine annoncer og fortegnelser, skal du føje de 5 yderligere attributter til dit feed.

Tjek, at online og lokale attributter er korrekt matchet

Hvis du viser Shopping-annoncer, annoncer for lokalt butikslager og gratis lokale fortegnelser, skal de oplysninger, du bruger til at linke varer på tværs af dine online og lokale feeds, matche. Få flere oplysninger om, hvordan du indhenter udvidede dataoplysninger om dine produkter