Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Display & Video 360 ‑tilin linkittäminen Kauppiaskeskukseen

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Tässä kuvatut ohjeet koskevat vain mainostajia, joilla on Display & Video 360 ‑tili.

Display & Video 360 on Google Marketing Platformin kysyntäpuolen alusta, joka tarjoaa yhdessä Ad Exchange ‑palvelujen, kolmannen osapuolen datapalveluntarjoajien ja muiden Google Marketing Platform ‑palvelujen (kuten Campaign Manager 360 ja Search Ads 360) kanssa keskitetyn sijainnin mediaostojen hallitsemiseen ja mainosjakauman ostamiseen reaaliajassa.

Before you can create dynamic creatives powered by Google Merchant Center, you must first link your Merchant Center account to your advertiser in Display & Video 360. Once you've linked your Merchant Center account, all of the information in your product data feed will be accessible in Display & Video 360 for creating product-level dynamic remarketing creatives.

Tuotetietoja ei voi muokata Display & Video 360 ‑tilin kautta, joten tiedot on jatkossakin päivitettävä suoraan Kauppiaskeskuksessa.

Display & Video 360 ‑tilin linkittäminen Kauppiaskeskukseen

Voit linkittää Display & Video 360 ‑tilisi Kauppiaskeskukseen seuraavasti:

1. Klikkaa Kauppiaskeskus-tilin kolmen pisteen kuvaketta ja valitse avattavasta valikosta Tilin linkittäminen.
  2. Valitse Display & Video 360
  3. Klikkaa pluspainiketta.
  4. Kirjoita Display & Video 360 ‑mainostajasi tunnus ja klikkaa Tallenna.

Jos käytät Kauppiaskeskuksessa usean asiakkaan tiliä, voit linkittää Display & Video 360 ‑tiliisi joko ylätilin tai yksittäisiä alatilejä. Jos linkität ylätilin, voit käyttää Display & Video 360 ‑mainosaineistossasi tuotetietoja kaikilta alatileiltä.

Linkitettyjen tilien ylläpito

Kun olet linkittänyt Kauppiaskeskus- ja Display & Video 360 ‑tilisi, voit ylläpitää linkitettyjä tilejäsi Kauppiaskeskuksessa tai poistaa minkä tahansa tilin linkityksen milloin tahansa.

Jos sinun täytyy poistaa tiliesi linkitys, siirry Google Marketing Platform ‑kohtaan ja valitse mainostajan tunnuksen vierestä Poista linkitys.

Lisätietoja dynaamisista mainoksista Display & Video 360:ssä

Jos sinulla on jo Display & Video 360 ‑tili, voit katsoa lisätietoja dynaamisten mainosten määrittämisestä Kauppiaskeskuksen tuotetietojen avulla kirjautumalla Display & Video 360 ‑ohjekeskukseen.

Jos sinulla ei ole Display & Video 360 ‑tiliä, katso lisätietoja Display-mainosten ostamisesta Display & Video 360 ‑palvelulla.