Varsel

Artiklene i denne brukerstøtten handler om Merchant Center Next. Finn ut mer om oppgraderingen, og få svar på vanlige spørsmål.

Slik løser du følgende problem: Bildet er for stort

Bruk et bilde med en oppløsning på under 64 megapiksler, og som er mindre enn 16 MB

Du har sendt inn ett eller flere bilder som er for store. Produktbilder må følge strenge retningslinjer for at størrelsen på dem kan endres automatisk, slik at de kan vises for folk som søker etter produktene dine. Hvis bildet for et produkt ikke overholder retningslinjene, blir produktet avvist inntil problemet er løst.

Bilder må oppfylle følgende størrelseskrav:

• For klesprodukter må bildene være på minst 250 x 250 piksler, og de kan ikke være større enn 64 megapiksler.
  • For alle andre produkter må bildene være minst 100 x 100 piksler, og de kan ikke være større enn 64 megapiksler.
  • Bildene kan ikke ha en filstørrelse på over 16 MB.
  • Ikke skaler opp bilder, og ikke send inn miniatyrbilder. Produktet skal utgjøre minst 75 %, men ikke mer enn 90 %, av hele bildet.

Finn ut mer om bildekrav

Husk at hvis du endrer bildet, men beholder den samme nettadressen, kan det ta opptil seks uker å oppdage og deretter gjennomsøke det nye bildet. Google anbefaler derfor at du endrer filnavnet og nettadressen for bildet når du bytter ut bildet. Dette sikrer at bildene sjekkes så snart som mulig, vanligvis innen 72 timer.

Veiledning

Trinn 1: Se de berørte produktene
  1. Logg på Merchant Center-kontoen din.
  2. Velg Produkter på navigasjonsmenyen, og klikk på Diagnostikk.
  3. Klikk på Vareproblemer-fanen for å se problemene som berører produktene dine for øyeblikket.

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for alle problemer:

• Klikk på nedlastingsknappen Download ved siden av filterknappen Download (under diagrammet, over listen med problemer).

Slik laster du ned en liste (i CSV-format) over alle berørte produkter for et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på nedlastingsknappen Download ytterst på raden.

Slik ser du en liste over opptil 50 produkter med et bestemt problem:

• Finn problemet i «Problem»-kolonnen, og klikk på Se eksempler i «Berørte varer»-kolonnen.

Trinn 2: Bruk bilder som følger bildekravene
  1. Filtrer den nedlastede rapporten slik at du bare ser produkter med følgende:
    «Problemtittel» = Bildet er for stort
  2. Kontrollér den innsendte produktinformasjonen for disse produktene (ved å oppgi vare-ID-en), og sørg for at nettadressene for bildelink [image_link] og ekstra bildelink [additional_image_link] samsvarer med spesifikasjonene for informasjon.
Trinn 3: Send inn produktinformasjonen på nytt
  1. Når du har oppdatert produktinformasjonen, sender du den inn på nytt på en av følgende måter:
  2. Kontrollér deretter at du har løst problemet, ved å sjekke at det ikke lenger står oppført på Diagnostikk-siden.

Merk at det kan ta litt tid før endringen vises på Diagnostikk-siden.

Linker til beslektet innhold