Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Korjausohje: Markkinointipeittokuva kuvan päällä: kuvalinkki: [image_link]

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

If you're looking for information about fixing the “text on image” issue in Merchant Center Next, click here.

Uuden kuvan lataaminen

Joissakin tuotekuvissasi on mainostekstiä (kuten jälleenmyyjien logoja tai toimintakehotuksia) tai häiritseviä elementtejä (kuten vesileimoja). Koska verkko-ostajat saavat tarkoista tuotekuvista tärkeitä tietoja, kaikkiin Shopping‑mainosten ja maksuttomien listausten tuotteisiin on liitettävä selvä kuva, joka ei sisällä ylimääräisiä mainoselementtejä. Vaatimusten vastaisia tuotteita ei hyväksytä, ennen kuin olet päivittänyt niiden kuvat. Lue lisää kuvien lisäämisestä kuvalinkki [image_link] ‐määritteellä.

Ohjeet

Vaihe 1: Katso, mitä tuotteita ongelma koskee

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Valitse navigointivalikosta Tuotteet ja klikkaa Diagnostiikka.
  3. Klikkaa Tuoteongelmat‑välilehteä, niin näet tuotteitasi koskevat ongelmat.

Näin voit ladata .csv-muotoisen luettelon kaikista tuotteista, joissa on ongelmia:

• Klikkaa latauspainiketta Download suodatinpainikkeen Download vierestä. Löydät sen kaavion alapuolelta ja ongelmaluettelon yläpuolelta.

Näin voit ladata .csv-muotoisen luettelon kaikista tuotteista, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten rivin lopusta latauspainiketta Download.

Jos haluat nähdä luettelon enintään 50 tuotteesta, joihin liittyy tietty ongelma:

• Valitse Ongelma-sarakkeesta ongelma ja klikkaa sitten Tuotteita‑sarakkeesta Näytä esimerkit.

Vaihe 2: Tarkista ja päivitä kuvalinkit

1. Suodata ladattu raportti niin, että näet vain tuotteet, joihin liittyy seuraava ongelma:
    "Ongelman nimi" = Markkinointipeittokuva kuvan päällä: kuvalinkki [image_link]
  2. Tarkista tuotetiedot kyseisten tuotteiden osalta (käytä apuna tunnusta) ja varmista, että kaikilla tuotteilla on korkealaatuinen kuva, jossa ei ole peittokuvia.
  3. Vaihda kuvalinkki [image_link] ‑määritteen URL-osoite, jotta se viittaa oikeaan tuotekuvaan. Voit myös lähettää uuden URL-osoitteen vanhan päivittämisen sijaan, jos haluat kuvan noudon tapahtuvan nopeammin.
Vinkki: Laita kuvaparannukset päälle kuvien automaattista korjausta varten.

Vaihe 3: Lähetä tuotetiedot uudelleen

1. Kun olet päivittänyt tuotetietosi, lisää ne uudelleen jollakin seuraavista tavoista:
  2. Tarkista seuraavaksi, että ongelma on korjattu, eli varmista, että sitä ei enää näy Diagnostiikka-sivulla.

Huomaathan, että tekemäsi muutos ei välttämättä näy heti Diagnostiikka-sivulla.

Vaihe 4 (valinnainen): Pyydä tarkastusta

Jos tilisi tai jokin tuotetarjouksistasi on hylätty ja olet joko ratkaissut ongelman tai olet eri mieltä siitä, voit pyytää tarkastusta joissain tapauksissa. Jos tarkastuksessa ei löydy ongelmia, ongelma häviää. Jos hylkäys pysyy voimassa etkä ole varma, miten jatkaa, ota meihin yhteyttä.

Huom. Jos listaat tuotteita kolmannen osapuolen alustalla, voit ehkä pyytää tarkastusta kolmannen osapuolen sovelluksesta.
Jos käytät kolmannen osapuolen alustaa, osa näistä ohjeista ei välttämättä koske sinua. Saat ohjeet ongelman ratkaisemiseen ja tarkastuksen pyytämiseen kolmannen osapuolen alustalta. Lue, miten voit saada tukea, jos käytät Googlen ulkopuolista alustaa.