In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: ongeldige winkelnaam

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Dit beleid is van toepassing op Shopping-advertenties en op advertenties met lokale voorraad

De weergavenaam die u voor uw bedrijf heeft opgegeven in het gedeelte Bedrijfsgegevens van uw Merchant Center-account voldoet niet aan ons beleid. In de meeste gevallen wordt dit probleem veroorzaakt door het toevoegen van achtervoegsels voor bedrijven (zoals 'bv', 'nv' of 'vof') of het overmatig gebruik van hoofdletters of speciale tekens. Momenteel gebruiken we het adres van uw homepage (zonder 'http://www.' aan het begin) als weergavenaam voor uw bedrijf.

Uw winkelnaam wordt weergegeven bij elke Shopping-advertentie en gratis vermelding. Het is daarom belangrijk dat u een beknopte naam gebruikt, zodat gebruikers uw winkel eenvoudig kunnen herkennen.

Instructies

U kunt uw winkelnaam als volgt wijzigen:

1. Log in op uw Merchant Center-account.
  2. Klik op het gereedschapspictogram Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear] om het menu voor tools en instellingen te openen.
  3. Selecteer onder 'Tools' Bedrijfsinformatie.
  4. Op het tabblad 'Over uw bedrijf' kunt u wijzigingen aanbrengen in uw winkelnaam en gegevens. Zorg ervoor dat de tekst in 'Weergavenaam bedrijf' correct is en voldoet aan ons beleid. Gebruik geen achtervoegsels als 'bv', 'nv' of 'vof', voeg geen reclameteksten toe en vermijd overmatig gebruik van hoofdletters of speciale tekens. Houd er ook rekening mee dat winkelnamen die langer zijn dan 20 tekens in Shopping-advertenties en gratis vermeldingen worden afgekapt. Meer informatie over onze richtlijnen voor winkelnamen
  5. Klik op Opslaan.

Wijzigingen in uw winkelnaam worden zichtbaar op internet na uw volgende upload van productgegevens.