I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Landingssider og sporing med dynamisk remarketing

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Når du oppretter dynamiske remarketingannonser i bannerannonsebyggeren, bruker vi nettadressene for landingssidene som er oppgitt i attributtet for link [link] i produktinformasjonen din. Hvis du ønsker å bruke en annen nettadresse eller spore denne nettadressen på en annen måte, kan du bruke et av alternativene nedenfor.

Bruk en annen nettadresse for kampanjen med dynamiske annonser

Hvis du ønsker å bruke en annen nettadresse i den dynamiske remarketingkampanjen din, kan du bruke attributtet for link for bannerannonser [display_ads_link]. Du kan legge til dette attributtet ved å se gjennom de tekniske spesifikasjonene og deretter gjøre følgende endringer i produktinformasjonen:

• Hvis du bruker en TXT-feed: Legg til en kolonne med overskriften display_ads_link, og lim inn de nye nettadressene du vil bruke, i denne kolonnen og ved siden av hvert av produktene. Disse nettadressene må være ukodede.
  • Hvis du bruker en XML-feed: Oppdater den med <g:display_ads_link>sett inn ny nettadresse for landingsside i ukodet format</g:display_ads_link>
      .
    • Sjekk også navneområdene som er deklarert øverst i XML-filen. Her finner du muligens følgende oppføring:
      <rss xmlns:g="http://base.google.com/ns/1.0" version="2.0">
      Oppdater den til:
      <rss xmlns:g="http://base.google. com/ns/1.0" xmlns:c="http://base.google.com/cns/1.0" version="2.0">
  • Hvis du bruker API-forespørsler: Oppdater den med <sc:attribute name="display_ads_link">sett inn ny nettadresse for landingsside i ukodet format</sc:attribute>

Viktig merknad: Hvis du implementerer attributtet for link for bannerannonser[display_ads_link], overstyres bare nettadressene for dynamiske annonser, inkludert et attributt for annonseviderekobling [ads_redirect]. Shopping-annonselinker berøres ikke og bruker fortsatt den opprinnelige nettadressen for link [link] eller annonseviderekobling [ads_redirect] hvis den finnes.

Hvis du bruker verdisporingsparametere, må nettadressen være ukodet og lesbar som en streng for at verdisporingsparametrene skal fungere. Endre veiledningen ovenfor som følger:

• Hvis du bruker en TXT-feed: Legg til en kolonne med overskriften display_ads_link, og lim inn de nye nettadressene du vil bruke, i denne kolonnen og ved siden av hvert av produktene. Disse nettadressene må være ukodede.
  • Hvis du bruker en XML-feed: Oppdater den med <g:display_ads_link>sett inn ny nettadresse for landingsside i ukodet format</g:display_ads_link>
  • Hvis du bruker API-forespørsler: Oppdater den med <sc:attribute name="display_ads_link" " >sett inn ny nettadresse for landingsside i ukodet format</sc:attribute>