I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Landingssider og sporing med dynamisk remarketing

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Når du opretter en dynamisk remarketingannonce i Displayannonceværktøjet, bruger vi den webadresse for landingssiden, der er angivet i attributten 'link' [link] i dine produktdata. Hvis du vil bruge en anden webadresse, eller du har brug for at spore webadressen på en anden måde, kan du benytte dig af en af nedenstående muligheder.

Brug en anden webadresse i din dynamiske annoncekampagne

Hvis du vil bruge en anden webadresse i din dynamiske remarketingkampagne, skal du benytte attributten 'link til displayannoncer' [display_ads_link]. Du kan tilføje attributten ved at gennemgå de tekniske specifikationer og derefter foretage følgende ændringer i dine produktdata:

• Hvis du bruger et TXT-feed – tilføj en kolonne med overskriften [display_ads_link], og indsæt den webadresse, du vil anvende, i kolonnen ud for de enkelte produkter. Webadresserne skal være ukodede.
  • Hvis du bruger et XML-feed – opdater feedet med <g:display_ads_link>indsæt ny, ukodet webadresse til landingsside</g:display_ads_link>
    • Tjek også, hvilket navneområdet der er angivet øverst i din XML-fil. Det er i øjeblikket muligvis konfigureret til:
      <rss xmlns:g="http://base.google.com/ns" /1.0" version="2.0">
      Opdater det til:
      <rss xmlns:g="http://base.google." com/ns/1.0" xmlns:c="http://base.google.com/cns/1.0" version="2.0">
  • Hvis du bruger API-anmodninger – opdater anmodningerne med <sc:attribute name="display_ads_link">indsæt ny, ukodet webadresse til landingsside</sc:attribute>

Vigtigt! Hvis du implementerer attributten 'link til displayannoncer' [display_ads_link], tilsidesætter dette alle dine webadresser når det gælder dynamiske annoncer, herunder attributten 'annonceomdirigering' [ads_redirect]. Links i Shopping-annoncer påvirkes ikke og vil fortsat benytte det oprindelige 'link' [link] den oprindelige webadresse eller 'annonceomdirigering' [ads_redirect], hvis den findes.

Anvender du ValueTrack-parametre, skal webadressen være ukodet og kunne læses som en streng, hvis ValueTrack-parametrene skal kunne fungere. Juster ovenstående instruktioner til:

• Hvis du bruger et TXT-feed – tilføj en kolonne med overskriften [display_ads_link], og indsæt den webadresse, du vil anvende, i kolonnen ud for de enkelte produkter. Webadresserne skal være ukodede.
  • Hvis du bruger et XML-feed – opdater feedet med <g:display_ads_link>indsæt ny, ukodet webadresse til landingsside</g:display_ads_link>
  • Hvis du bruger API-anmodninger – opdater anmodningerne med <sc:attribute name="display_ads_link" " >indsæt ny, ukodet webadresse til landingsside</sc:attribute>