Landingssider og sporing med dynamisk remarketing

Når du opretter en dynamisk remarketingannonce i Displayannonceværktøjet, bruger vi den webadresse for landingssiden, der er angivet i attributten "link" i dine produktdata. Hvis du vil bruge en anden webadresse eller har brug for at spore webadressen på en anden måde, kan du benytte dig af en af ​​nedenstående muligheder.

Brug en anden webadresse i din dynamiske annoncekampagne

Hvis du vil bruge en anden webadresse i din dynamiske remarketingkampagne, skal du benytte attributten display_ads_link [link_for_displayannoncer]. Du kan tilføje attributten ved at gennemgå de tekniske specifikationer og derefter foretage følgende ændringer i dine produktdata:

• Hvis du bruger et TXT-feed – tilføj en kolonne med overskriften display_ads_link [link_for_displayannoncer], og indsæt den webadresse, du vil anvende, i kolonnen ud for de enkelte produkter. Webadresserne skal være ukodede.
  • Hvis du bruger et XML-feed – opdater feedet med <g:display_ads_link>insert new unencoded landing page url</g:display_ads_link>
    • Kontrollér også erklæringen af navneområdet øverst i din XML-fil. Hvis det er angivet til:
      <rss xmlns:g="http://base.google.com/ns/1.0" version="2.0">
      Skal du opdatere det til:
      <rss xmlns:g="http://base.google.com/ns/1.0" xmlns:c="http://base.google.com/cns/1.0" version="2.0">
  • Hvis du bruger API-anmodninger – opdater anmodningerne med <sc:attribute name="display_ads_link">insert new unencoded landing page url</sc:attribute>

Vigtigt! Hvis du implementerer display_ads_link [link_for_displayannoncer], tilsidesætter dette alle dine webadresser, når det gælder dynamiske annoncer, også ads_redirect [ads_omdirigering]. Links i Shopping-annoncer påvirkes ikke og vil fortsat benytte webadressen i det oprindelige link eller ads_redirect [ads_omdirigering], hvis den findes.

Anvender du ValueTrack-parametre, skal webadressen være ukodet og kunne læses som en streng, hvis ValueTrack-parametrene skal kunne fungere. Juster ovenstående instruktioner til:

• Hvis du bruger et TXT-feed – tilføj en kolonne med overskriften display_ads_link [link_for_displayannoncer], og indsæt den webadresse, du vil anvende, i kolonnen ud for de enkelte produkter. Webadresserne skal være ukodede.
  • Hvis du bruger et XML-feed – opdater feedet med <g:display_ads_link>insert new unencoded landing page url</g:display_ads_link>
  • Hvis du bruger API-anmodninger – opdater anmodningerne med <sc:attribute name="display_ads_link" " >insert new unencoded landing page url</sc:attribute>