I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Siden du har forespurt, er ikke tilgjengelig på språket ditt ennå. Du kan velge et annet språk nederst på siden. Eventuelt kan du bruke den innebygde oversettingsfunksjonen i Google Chrome til å oversette en hvilken som helst nettside til det språket du foretrekker.

Bekræft din kampagnestatus

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Denne artikel forklarer hver enkelt promoveringsstatus, hvordan du retter afviste promoveringer, og hvordan du afslutter en promovering. Du får også oplysninger om Googles godkendelsesproces for kampagner.

Du kan bekræfte status for dine kampagner i kampagneoversigten på din Merchant Center-konto. Kampagnebetjeningspanelet viser kampagner, der er godkendt, afvist, udløbet, live eller stadig under gennemgang.

Se kampagnebetjeningspanelet

Du kan se promoveringsoversigten ved at logge ind på din Merchant Center-konto og derefter vælge "Promoveringer" i navigationsmenuen under "Marketing".

Bemærk! Hvis du ikke kan se "Promoveringer" i navigationsmenuen, skal du tale med din promoveringskontaktperson eller udfylde formularen til anmodning om hjælp til promoveringer.

Promoveringer er kvalificerede til at blive vist, når de er godkendt og live.

Promoveringer, der stadig er under gennemgang, udløbet eller afvist, er ikke kvalificerede til at blive vist.

Gennemgå følgende for hurtigt at få vist kampagner:

Promoveringstatusser

Statusser for promoveringer defineres som følger:

Under gennemgang

Din promovering afventer gennemgang. Hvis din promovering ikke er blevet gennemgået inden 24 timer, kan det være, at start- og slutdato for promovering [promotion_effective_date] er forkert indstillet eller ikke er nået.

Godkendt

En promovering skal bestå 2 gennemgangstyper for at blive godkendt og aktiveret:

1. Politik: Din promovering overholder de redaktionelle krav og promoveringspolitikkerne.
  2. Varenummer: Din promovering fungerer som beskrevet på dit website. Den er blevet godkendt og er kvalificeret til visning.

Afvist

Din promovering er ikke blevet godkendt af en eller flere grunde. Du modtager en mail med oplysninger om afvisningen. Gennemgå mailen samt vores redaktionelle krav og promoveringspolitikker, og rediger derefter din promovering, og indsend den igen. I denne artikel kan du læse om, hvordan du løser problemer med afviste promoveringer.

Bemærk! Hvis din promovering blev afvist under varenummergennemgangen på grund af en websitefejl, kan du, når fejlen er rettet, indsende din promovering igen ved at klikke på talebobleikonet flere oplysninger under varenummerstatus og vælge "Anmod om en ny test".

Afsluttet

Din promovering er afsluttet permanent og bliver ikke synlig.

Bemærk! Promoveringer, der er afsluttet eller udløbet, fjernes fra promoveringsoversigten et år efter slutdatoen eller udløbsdatoen. Afsluttede kampagner kan ikke genstartes.

Udløbet

Promoveringer udløber, når de når slutdatoen. Udløbne promoveringer er ikke synlige og kan ikke genaktiveres.

Live

En promovering, der er aktiv og kvalificeret til at blive vist. Promoveringer, der er live, kan afsluttes og redigeres. Du kan se, hvordan du redigerer en promovering eller ændrer en promoveringsstatus i denne artikel. Redigerede promoveringer bliver gennemgået igen, før de får statussen "Live".