Politikker og krav

Denne artikel indeholder svar på ofte stillede spørgsmål om kvalificering til kampagner.

Dine kampagner skal overholde Googles programpolitikker og redaktionelle krav.

Hvor længe kan en kampagne køre?

Ifølge Googles programpolitikker er den maksimale varighed seks måneder (183 dage) pr. kampagne.

Hvor mange kampagner kan jeg indsende?

Hver Merchant Center-konto kan til enhver tidhave op til 500 igangværende kampagner (ikke udløbet og ikke stoppet af forhandleren). Kampagner ud over dette antal vil blive afvist.

Hvilke typer kampagner understøtter du?

Specialtilbud til Shopping-annoncer understøtter kun onlinekampagner. Så længe en kampagne overholder programpolitikkerne for Specialtilbud, kan det være enhver type kampagne, f.eks. gratis gaver, rabatter på et bestemt beløb eller en bestemt procentsats, eller gavekort til fremtidige køb i din butik.

Kan en kampagne være målrettet mod flere lande?

Et kampagnefeed kan kun svare til produktfeeds fra ét målland, som du vælger, når du registrerer dit feed. Hvis du vil have kampagner vist på Shopping-produktannoncer til andre lande, skal du indsende et nyt kampagnefeed, der er målrettet mod disse lande.

Hvorfor kræver kampagner med gratis eller billigere forsendelse en kuponkode?

Det er nødvendigt med en kode for at promovere gratis eller billigere forsendelse. Det er for at sikre, at kunderne får ekstra værdi i form af en rabat på din normale forsendelsespris.

Hvis du for eksempel indsender en vare i Merchant Center med en forsendelsespris på 0.00 DKK, vises dette produkt allerede i Shopping-annoncer med betegnelsen "Gratis forsendelse". Derfor vil en kampagne med gratis forsendelse ikke tilføre ekstra værdi, da produktet allerede har gratis forsendelse.

Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer forsendelsesomkostninger for dine Shopping-produktannoncer.

Hvorfor afvises min kampagne, når rabatten vises på produktets landingsside?

Den pris, der er angivet i Shopping-produktannoncer, skal svare til den pris, der er angivet på produktets landingsside. Rabatter og kampagner kan kun anvendes ved kassen eller kassesystemet. Du kan finde flere oplysninger i programpolitikkerne for Specialtilbud

Kontakt os, hvis du har andre spørgsmål.