Käytäntörikkomusten tilitason sanktiot

Haluamme kaikkien saavan turvallisen ja positiivisen kokemuksen vieraillessaan Googlen ja yhteistyökumppaniemme sivustoilla. Jotta pääsisimme tähän tavoitteeseen, olemme laatineet käytäntöjä, joita odotamme kauppiaiden noudattavan. Jos kauppias ei noudata käytäntöjämme, saatamme hylätä hänen tuotteensa osoittaaksemme, että kaikki ei ole kunnossa. Jos kauppias jatkaa sääntöjen rikkomista tai rikkoo sääntöjä törkeästi, saatamme jäädyttää hänen tilinsä.

Huom. Lue huolellisesti Kauppiaskeskuksen käyttöehdot ja Shopping-mainosten käytännöt ennen tuotteiden lisäämistä Kauppiaskeskukseen. Näin voit välttyä tilin jäädyttämiseltä.

Näin se toimii

Alkutarkastus

Kun lataat tuotteita tilillesi ensimmäistä kertaa, tuotteillesi ja verkkosivustollesi tehdään alkutarkastus, jolla varmistetaan niiden olevan vaatimuksiemme ja Shopping-mainosten käytäntöjen mukaisia. Alkutarkastus kestää enintään kolme arkipäivää, ja tänä aikana Diagnostiikka-sivulla tuotteidesi tilaksi on merkitty Odottaa. Jos tuotteesi tai verkkosivustosi havaitaan alkutarkastuksessa Shopping-mainosten käytäntöjen vastaisiksi, tilisi jäädytetään välittömästi ja saat lisätietoja sähköpostiisi. Jos tuotteesi ja sivustosi hyväksytään, voit esittää tuotteitasi Shopping-mainoksissa.

Varoitukset

Kauppiaskeskus-tilit tarkastetaan säännöllisesti. Jos tuotteesi tai verkkosivustosi havaitaan Shopping-mainoskäytäntöjen vastaisiksi, saat sähköpostiisi varoituksen sekä lisätietoja ongelmista ja niiden korjaamisesta. Sinulle myös kerrotaan, minkä ajan kuluessa ongelmat on ratkaistava. Tämän varoitusjakson aikana tuotteesi näkyvät edelleen Shopping-mainoksissa. Varoitusjakso näkyy myös tililläsi Diagnostiikka-sivun kohdassa Tiliongelmat.

Huom. Jos tarkastuksessa havaitaan räikeä käytäntörikkomus, varoitusta ei välttämättä anneta vaan tili jäädytetään välittömästi.

Tilin jäädytys

Jos tilisi jäädytetään, sinulle lähetetään useita sähköpostiviestejä, joissa kerrotaan havaituista Shopping-mainosten käytäntörikkomuksista ja tilin jäädyttämisestä.

Tilisi tai verkkosivustosi tarkastetaan varoitusjakson lopussa. Jos olet korjannut kaikki virheet, varoitus poistetaan ja mainoksiasi näytetään normaalisti. Jos ongelmia ei ole korjattu, tilisi jäädytetään ja kaikkien tuotteidesi esittäminen Shopping-mainoksissa estetään. Sinulle lähetetään sähköpostiin tieto tilin jäädytyksestä. Näet tilan myös tilin etusivulla ja Diagnostiikka-sivulla.

Tärkeää: Jos tilisi on jäädytetty, tuotteitasi ei enää näy Shopping-mainoksissa. Ne ovat kuitenkin vielä näkyvissä muissa kohteissa. Jäädytys ei vaikuta Kauppiaskeskuksen sisäänkirjautumisessa käytettävään Google-tiliin, joten sitä voi käyttää normaalisti muihin Google-tuotteisiin kirjautumiseen.
Huom. Shopping-mainosten käytäntöihin ja tilin jäädyttämiseen liittyvät viestit tallennetaan väliaikaisesti tilin viestiarkistoon.

Tarkistuspyynnön tekeminen

Klikkaa alta painiketta, niin sinut uudelleenohjataan tilisi Diagnostiikka-osioon.

Voit myös seurata näitä ohjeita.

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus‑tilillesi.
  2. Klikkaa navigointivalikosta Tuotteet ja valitse sitten Diagnostiikka.
  3. Klikkaa Tiliongelmat-välilehteä.
  4. Etsi tilin ongelmat, joista haluat pyytää tarkastuksen.
  5. Varmista, että tuotteita on varastossa ja kaikki myyntimaahan liittyvät ongelmat on ratkaistu.
  6. Klikkaa Pyydä tarkastusta.
  7. Lue ponnahdusikkunan teksti ja varmista, että ymmärrät tarkastusprosessin menetelmät, vaatimukset ja rajoitukset.
  8. Valitse valintaruutu ja klikkaa Pyydä tarkastusta.

Huom. Tarkastuspyyntöjen käsittelemiseen voi mennä seitsemän päivää. Saat sähköposti-ilmoituksen, kun tarkastus on tehty.

Taukojakso

Jos et korjaa ongelmia ensimmäisen tarkastuspyynnön jälkeen, voit tehdä toisen tarkastuspyynnön milloin tahansa. Jos ongelmia ei ole korjattu toisenkaan tarkastuspyynnön jälkeen, alkaa viikon kestävä taukojakso, jonka aikana tarkastuspainike ei ole käytettävissä. Tilisi pysyy jäädytettynä tänä aikana, etkä voi pyytää toista tarkastusta. Tämä viikon kestävä taukojakso koskee myös kaikkia tulevia tarkastuspyyntöjä. Näet taukojakson päättymispäivän, kun siirryt Kauppiaskeskus-tilin Diagnostiikka-sivulle ja klikkaat Tiliongelmat-sivua.