API-virheiden korjaaminen API-diagnostiikan avulla

Yleistä

API-diagnostiikka-välilehdeltä näet epäonnistuneet Content API ‑pyynnöt Google Kauppiaskeskuksessa.

API-diagnostiikkatyökalun tärkeimmät ominaisuudet:

• Voit nähdä kaikki epäonnistuneet API-pyynnöt tietyltä ajanjaksolta.
  • Voit nähdä epäonnistuneiden pyyntöjen kokonaismäärän API-palvelua ja ‑menetelmää kohti.
  • Voit tarkastella koodiesimerkkiä virheen aiheuttaneesta pyynnöstä.

API-diagnostiikka-välilehdellä voit analysoida mahdollisia virheen aiheuttaneita pyyntöjä ja korjata samanlaisia virheitä sisältävät pyynnöt. Virheiden korjaamisen jälkeen voit lähettää API-pyynnöt uudelleen.

Etsi epäonnistuneet datamerkinnät aikajanan avulla

Aikajana-sovelluksen avulla voit löytää epäonnistuneet datamerkinnät ladatuista API-pyynnöistä tietyltä ajanjaksolta. Näytettyihin tuloksiin sisältyy epäonnistuneiden pyyntöjen kokonaismäärä kaikista palveluista. Voit myös tarkastella tuloksia tietyn palvelun osalta käyttämällä Aikajana-sovelluksen vasemman yläkulman avattavaa valikkoa.

Näet epäonnistuneet API-pyynnöt seuraavasti:

1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa työkalukuvaketta Tools and setting menu icon [Gear] ja valitse sitten Asetukset-kohdasta Content API.
  3. Näet epäonnistuneet datamerkinnät pysymällä Diagnostiikka-sivulla.

API-diagnostiikkatyökalu tuottaa pinotun kaavion, joka näyttää epäonnistuneiden API-pyyntöjen ja onnistuneiden API-pyyntöjen määrän tietyltä ajanjaksolta. Käytetyt API-palvelut ja ‑menetelmät näkyvät Yleiskatsaus-taulukossa yhdessä kunkin palvelun ja menetelmän epäonnistuneiden API-pyyntöjen määrän kanssa.

Huom. Kaavion aikaleima perustuu tilisi asetuksissa määritettyyn aikavyöhykkeeseen.

Epäonnistuneiden API-pyyntöjen selvittäminen

Kun valitun datavälin tulokset näkyvät Yleiskatsaus-taulukossa, voit listattuja palveluja ja menetelmiä selaamalla nopeasti päätellä epäonnistuneiden API-pyyntöjen syyt. Oletusarvoisesti virheet on listattu kullekin palvelulle esiintymien laskevan määrän mukaan. Voit vaihtaa lajittelujärjestystä otsikkoja klikkaamalla.

Tarkastele epäonnistuneita pyyntöjä seuraavasti:

1. Klikkaa Yleiskatsaus-taulukon Epäonnistuneiden API-pyyntöjen määrä ‑sarakkeesta tietyn menetelmän epäonnistuneen pyynnön arvoa, niin voit tarkastella yksityiskohtaisesti virheitä ja otteita niiden koodista.
  2. Tarkastele seuraavaksi virhettä koodiesimerkissä klikkaamalla Esimerkki pyynnön koodinpätkästä- ja Esimerkki vastauskoodinpätkästä ‑välilehtiä.

Voit käyttää yllä olevia virhesanomia ohjeena API-pyyntöjen korjaamiseen.