Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

API-virheiden korjaaminen API-diagnostiikan avulla

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Jos haluat tietoa API-virheiden korjaamisesta API-diagnostiikan avulla Merchant Center Nextissä, klikkaa tästä.

GIF-animaatio APIn diagnostiikkaan siirtymisestä Kauppiaskeskuksessa

Kauppiaskeskuksen API-diagnostiikka-välilehdellä näkyy kaikkien Content API for Shopping ‐pyyntöjen tila.

API-diagnostiikka-välilehdellä voit

• nähdä kaikki onnistuneet ja epäonnistuneet API-pyynnöt tietyltä ajanjaksolta
  • nähdä onnistuneiden ja epäonnistuneiden pyyntöjen määrän API-palvelun ja -menetelmän perusteella
  • nähdä esimerkkejä epäonnistuneista pyynnöistä.
Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit käyttää API-diagnostiikka-välilehteä API-pyyntöjen virheiden diagnosointiin. Kun olet korjannut virheet, voit lähettää API-pyynnöt uudelleen.

API-pyyntöjen tarkistaminen

API-diagnostiikka-välilehdellä on kaksi pääosaa:
  • Aikajanakaaviossa näkyy onnistuneiden ja epäonnistuneiden API-pyyntöjen määrän tietyltä ajanjaksolta.
  • Taulukossa näkyy API-pyyntöjen kokonaismäärä ja epäonnistuneiden API-pyyntöjen määrä.
Huom. Kaavion aikaleimat perustuvat tilisi asetuksissa valittuun aikavyöhykkeeseen.
API-pyyntöjen tarkistaminen:
  1. Kirjaudu Kauppiaskeskus-tilillesi.
  2. Klikkaa työkalu- ja asetuskuvaketta Työkalut ja asetukset ‑valikon kuvake [Ratas] ja valitse sitten Asetuksista Content API.
  3. Valitse ajanjakso avattavasta valikosta.
  4. Valitse taulukon yläpuolella olevasta suodatinvalikosta tarkistettava API-palvelupyyntö (esimerkiksi tilaukset, joissa on "cancellineitem"-menetelmä). API-palvelupyyntö päivittyy sekä taulukkoon että aikajanalle.

Epäonnistuneiden API-pyyntöjen selvittäminen

Kun valitun datavälin tulokset näkyvät taulukossa, voit nopeasti päätellä epäonnistuneiden API-pyyntöjen syyt selaamalla listattuja palveluja ja menetelmiä. Oletusarvoisesti virheet on listattu kullekin palvelulle esiintymien laskevan määrän mukaan, mutta voit muuttaa lajittelujärjestystä valitsemalla sarakeotsikon.

Epäonnistuneiden pyyntöjen selvittäminen:

1. Klikkaa Epäonnistuneiden API-pyyntöjen määrä ‐sarakkeesta tietyn menetelmän epäonnistuneen pyynnön arvoa, niin voit tarkastella yksityiskohtaisesti virheitä ja otteita niiden koodista.
  2. Katso virhettä koodiesimerkissä. Voit käyttää virheilmoituksia ohjeena API-pyyntöjen korjaamiseen.