I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Ret API-fejl via API Diagnostik

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have oplysninger om fejlretning af API-fejl ved hjælp af API Diagnostik i Merchant Center Next, kan du klikke her.

En animeret gif, der viser, hvordan man får adgang til API-diagnostik i Merchant Center

Fanen API Diagnostik i Merchant Center viser statussen for Content API for Shopping-anmodninger.

På fanen API Diagnostik kan du:

• Se alle gennemførte og fejlbehæftede API-anmodninger i et bestemt tidsrum.
  • Fastslå antallet af gennemførte og fejlbehæftede anmodninger pr. API-tjeneste og metode.
  • Gennemgå eksempler på fejlbehæftede anmodninger.
I denne artikel kan du læse om, hvordan du får adgang til fanen API Diagnostik, så du kan diagnosticere fejl med dine API-anmodninger. Når du har rettet fejlene, kan du indsende API-anmodningerne igen.

Gennemgå API-anmodninger

Der er to hovedelementer på fanen API Diagnostik:
  • En tidslinjegraf, der viser antallet af gennemførte og fejlbehæftede API-anmodninger for et bestemt tidsrum.
  • En tabel, der viser det samlede antal API-anmodninger og antallet af fejlbehæftede API-anmodninger inden for det pågældende samlede antal.
Bemærk! Tidsstemplerne på grafen er baseret på den tidszone, der er angivet i dine kontoindstillinger.
Sådan gennemgår du API-anmodninger:
  1. Log ind på din Merchant Center-konto
  2. Klik på ikonet for værktøjer og indstillinger Menuikon for Værktøjer og indstillinger [Gear], og vælg derefter Content API under "Indstillinger".
  3. Brug rullemenuen med datointervaller til at angive tidsrummet.
  4. Brug filtermenuen over tabellen til at angive den API-tjenesteanmodning (f.eks. ordrer med metoden "cancellineitem"), som du vil gennemgå. Både tabellen og tidslinjen opdateres for at vise den specifikke API-tjenesteanmodning.

Se fejlbehæftede API-anmodninger

Når resultaterne for det valgte datointerval vises i tabellen Oversigt, kan du gennemse de viste tjenester og metoder for hurtigt at fastslå årsagerne til de fejlbehæftede API-anmodninger. Som standard vises fejlene efter faldende antal forekomster for hver tjeneste, men du kan ændre sorteringsrækkefølgen ved at vælge en kolonneoverskrift.

Sådan ser du de fejlbehæftede anmodninger:

1. I kolonnen "Antal mislykkede API-kald" skal du klikke på værdien for en fejlbehæftet anmodning, der gælder for en specifik metode, for at gennemse fejlene og de tilhørende eksempelkodestykker.
  2. Se fejlen i eksempelkoden. Brug fejlmeddelelser som retningslinjer for at rette dine API-anmodninger.