I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Find rundt i Google Merchant Center

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Hvis du vil have oplysninger om, hvordan du navigerer i Google Merchant Center Next, kan du klikke her.

Brug Google Merchant Center som en ressource til at administrere feeds, se data og finde forskellige metoder til at vise dine produkter på Google.

Du kan finde alle siderne på listen nedenfor ved at klikke på navigationsmenuen til venstre, uanset hvor du er i Merchant Center.

Oversigt

På siden "Oversigt" kan du se kort for hver funktion i Merchant Center samt opgaver, oplysninger om feeds og effektivitetsrapporter. Du kan også få direkte adgang til oplysninger om dine produktdata ved at klikke på linkene, der viser en diagnostik for dine data samt dine produktfeeds.

Ventende opgaver

Øverst på siden "Afventende opgaver" kan du muligvis se forslag til de næste trin. Dette kan omfatte tilvalg af yderligere funktioner eller tilknytning af din Merchant Center-konto til Google Ads. Følg vejledningen for at udvide din konto.

Produkter

På siden "Produkter" kan du administrere dine feeds, gennemgå deres kvalitet og se en detaljeret liste over alle dine produkter på ét sted.

Navigate Google Merchant Center | Diagnostics [icon]Diagnostik: Gennemgå og løs gamle og nye problemer med dine produktdata. Brug kontekstfilteret til at få flere oplysninger om produktkvalificering i forskellige funktioner.

Navigate Google Merchant Center  to show all productsAlle produkter: Se og administrer individuelle produkter. Du kan også tilføje produkter.

Navigate Google Merchant Center | Feeds [icon]Feeds: Opret og upload feeds. Siden "Feeds" giver adgang til forskellige feed- og lageradministrationsværktøjer, bl.a. feedregler og fejlrapporter til download.

Effektivitet

Gå til siden "Kontrolpanel" for at få et øjebliksbillede af din effektivitet. Brug værktøjet til rapportredigering til at oprette tilpassede rapporter for forskellige aspekter af din kontos effektivitet.

Vækst

På siden Vækst kan du udforske mulighederne for at få mere ud af dit Merchant Center. Klik på Muligheder for at se tilpassede anbefalinger, der kan hjælpe dig med at optimere din forretning. Se alle funktionerne ved at klikke på Administrer programmer.