Ta bort produktdata från Google Merchant Center

Du kan ta bort innehållet i ditt Google Merchant Center-konto genom att ta bort dataflöden och din webbplatsadress från sidan Inställningar.

Obs! Det kan ta upp till en timme att registrera ett nytt konto efter att du har tagit bort webbplatsadressen. Du måste även verifiera och göra anspråk på webbplatsadressen i det nya kontot.

Du kan också permanent radera Google-kontot som är länkat till Google Merchant Center. Läs mer