I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Ta bort produktdata från Merchant Center

En anpassad ikon för artikelrubrik i klassiska Merchant Center.

Du kan ta bort innehållet i ditt Merchant Center-konto genom att ta bort dataflöden och din webbplatsadress från sidan Inställningar.

Obs! Det kan ta upp till en timme att registrera webbplatsadressen på ett nytt konto efter att du har tagit bort den. Du måste även verifiera och göra anspråk på webbplatsadressen på det nya kontot.

Du kan också permanent radera Google-kontot som är kopplat till Merchant Center. Läs mer om hur du raderar ett Google-konto.