I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Fjern produktinformasjon fra Merchant Center

Et egendefinert ikon for artikkeloverskrifter i den eldre versjonen av Merchant Center.

Du kan fjerne innholdet fra Merchant Center-kontoen din ved å fjerne datafeedene dine og nettadressen din via Innstillinger-siden.

Merk: Hvis du vil registrere nettadressen din i en ny konto etter du har fjernet den, kan det ta opptil en time før du kan gjøre dette. Du må også bekrefte og gjøre krav på nettadressen i den nye kontoen.

Du kan også slette Google-kontoen din som er tilknyttet Merchant Center, for godt. Finn ut mer om sletting av Google-kontoen din.