In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Productgegevens verwijderen uit Merchant Center

Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

U kunt de inhoud van uw Merchant Center-account verwijderen door uw datafeeds en website-URL te verwijderen van de pagina Instellingen.

Opmerking: Als u de website-URL in een nieuw account wilt registreren nadat u deze heeft verwijderd, kan het soms een uur duren voordat dit mogelijk is. U moet de website-URL ook verifiëren en claimen in het nieuwe account.

U kunt het Google-account dat aan Merchant Center is gekoppeld ook permanent verwijderen. Meer informatie over hoe u uw Google-account verwijdert