Tuotetietojen poistaminen Kauppiaskeskuksesta

Voit poistaa Kauppiaskeskus‑tilisi sisällön poistamalla datasyötteet ja verkkosivustosi URL-osoitteen Asetukset‑sivulta.

Huom. Jos haluat rekisteröidä verkkosivustosi URL-osoitteen uudelle tilille sen poistamisen jälkeen, saatat joutua odottamaan korkeintaan tunnin. Sinun on myös vahvistettava sivuston URL-osoite ja ilmoittauduttava sen omistajaksi uudella tilillä.

Voit myös poistaa Kauppiaskeskukseen liitetyn Google-tilisi pysyvästi. Lue lisää Google-tilin poistamisesta.