Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Tuotetietojen poistaminen Kauppiaskeskuksesta

Oma kuvake klassisen Kauppiaskeskuksen artikkeliotsikoille.

Voit poistaa Kauppiaskeskus‑tilisi sisällön poistamalla datasyötteet ja verkkosivustosi URL-osoitteen Asetukset‑sivulta.

Huom. Jos haluat rekisteröidä verkkosivustosi URL-osoitteen uudelle tilille sen poistamisen jälkeen, saatat joutua odottamaan korkeintaan tunnin. Sinun on myös vahvistettava sivuston URL-osoite ja ilmoittauduttava sen omistajaksi uudella tilillä.

Voit myös poistaa Kauppiaskeskukseen liitetyn Google-tilisi pysyvästi. Lue lisää Google-tilin poistamisesta.