Notifikation

Denne version af Hjælp viser nu primært artikler, der er relevante for Merchant Center Next. Få flere oplysninger om opgraderingen, og få svar på ofte stillede spørgsmål.

Servicevilkår

Et tilpasset ikon til den klassiske version af Merchant Center og Merchant Center Next.

Gennemgå de relevante servicevilkår for Google Merchant Center i det land, hvor din virksomhed er registreret.

Bemærk! For lande, der ikke er angivet nedenfor, skal du gennemgå servicevilkårene for Google Merchant Center.

Servicevilkår for Merchant Center