I Hjælp kan du finde indhold om både Merchant Center Next og den klassiske version af Merchant Center. Se efter logoet øverst i hver artikel for at sikre, at artiklen omhandler den version af Merchant Center, du bruger.

Registrer dit websites webadresse

Et tilpasset ikon for artiklens overskrift i det klassiske Merchant Center

Sådan registrerer du dit websites webadresse:

1. Log ind på din Google Merchant Center-konto.
  2. Gå ind på siden Om din virksomhed under Virksomhedsoplysninger.
  3. Angiv dit websites webadresse i sektionen Website. Sørg for, at din webadresse begynder med http:// (eller https://) og indeholder dit fulde domænenavn.
  4. Klik på Gem for at bekræfte dit website.