Dit Helpcentrum toont artikelen die van toepassing zijn op Merchant Center Next. Meer informatie over de upgrade en antwoorden op Veelgestelde vragen.

De methode voor dynamische remarketing

In Merchant Center kunt u met marketingmethoden (voorheen Bestemmingen) bepalen in welke Google-producten de artikelen worden getoond die u in uw gegevensbron heeft geüpload. U selecteert de marketingmethode(n) voor uw gegevensbron als u voor het eerst de gegevensbron uploadt naar Merchant Center.

De methode dynamische remarketing is als add-on algemeen beschikbaar voor adverteerders met een Merchant Center-account.

Opmerking: Dynamische remarketing wordt in kenmerkspecificaties Display-advertenties genoemd.

Gegevens bekijken over de marketingmethode voor dynamische remarketing in uw Merchant Center-account

Als u dynamische remarketing heeft aangezet, staat de volgende informatie in uw Merchant Center-account:

• Overzichtspagina: Hier vindt u basisdashboarddiagrammen over de status van de productprestaties en de productstatus in uw account die de marketingmethode display-advertenties gebruiken.
  • Het gedeelte Lijst op de pagina Producten: u kunt de gegevens op het tabblad Producten filteren om de artikelen weer te geven die gebruikmaken van de marketingmethode Display Ads. Als u op de productdetailpagina klikt, ziet u de status van het artikel voor de marketingmethode display-advertenties.
  • Pagina Gegevensbronnen: Telkens wanneer u een nieuwe productgegevensbron registreert, ziet u de marketingmethode display-advertenties als optie voor de producten die de productgegevens in die gegevensbron kunnen gebruiken. Als uw gegevensbron verwerkingsfouten bevat, ziet u naast elke fout een indicatie of dat probleem van invloed is op de marketingmethode display-advertenties.

Uw Merchant Center-account bevat misschien niet de meest recente informatie over afkeuringen en weergave van uw artikelen in de marketingmethode display-advertenties. Bekijk de rapportage die beschikbaar is in uw Google Ads-account voor gedetailleerde rapportage over uw artikelen en campagnestatus.