In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Er is een ongeldige codering ingevoerd voor de productgegevensbron

Een eigen icoon voor Merchant Center Next-artikelen

Klik hier voor informatie over een ongeldige codering die is ingevoerd voor de datafeed in de klassieke versie van Merchant Center.

Uw productgegevensbron bevat een ongeldig teken voor de huidige coderingsinstelling. U kunt de coderingsinstellingen van uw bestand wijzigen in Google Merchant Center:

1. Klik in uw Merchant Center account op het icoon voor Instellingen en tools Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].
  2. Selecteer Gegevensbronnen.
  3. Selecteer een productbron op het tabblad Productbronnen.
  4. Selecteer het tabblad Uw instellingen op de pagina die wordt geladen en klik op het potloodje Edit naast de optie Codering.
  5. Selecteer de juiste coderingsoptie.
  6. Klik op Opslaan.
Opmerking: Deze wijziging wordt pas van kracht als u uw productgegevensbron opnieuw indient.