In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

The page you've requested isn't currently available in your language. You can select a different language at the bottom of the page or instantly translate any webpage into a language of your choice, using Google Chrome's built-in translation feature.

Extra doellanden toevoegen aan een productgegevensbron

Een eigen icoon voor Merchant Center Next-artikelen

Als u informatie zoekt over hoe u extra doellanden aan een feed kunt toevoegen in de klassieke versie van Merchant Center, klikt u hier.

U kunt extra doellanden toevoegen aan uw productgegevensbron om uw producten aan meerdere landen te tonen. Gebruik deze optie als u verwacht dat uw producten voor meerdere landen hetzelfde blijven en u geen afzonderlijke productgegevensbron wilt maken.

U kunt de doellanden van uw productgegevensbron bekijken en bewerken via het tabblad Gegevensbronnen. U vindt het tabblad Gegevensbronnen via het icoon voor instellingen en tools Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear] rechtsboven in Merchant Center, of u kunt naar het tabblad Alle producten gaan en de link Gegevensbronnen bekijken selecteren.

Afhankelijk van hoe u uw gegevensbron oorspronkelijk heeft gemaakt, volgt u verschillende stappen om extra doellanden toe te voegen:

Voor gegevensbronnen die zijn gemaakt met behulp van websitecrawl of bestandsupload

Step 1 Klik in uw Merchant Center-account op het icoon voor instellingen en tools Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].

Step 2 Selecteer Gegevensbronnen.

Step 3 Selecteer een productbron op het tabblad Productbronnen.

Step 4 Selecteer in het venster dat wordt geopend het tabblad Uw instellingen.

Step 5 Klik op het potloodpictogram Edit om de landen te selecteren waar u uw productgegevens wilt tonen.

Step 5 Klik op Opslaan.

Voor producten die handmatig zijn toegevoegd in Merchant Center

Step 1 Klik in uw Merchant Center-account op het icoon voor instellingen en tools Icoon voor het menu Tools en instellingen [Gear].

Step 2 Selecteer Gegevensbronnen.

Step 3 Selecteer een productbron op het tabblad Productbronnen.

Step 4 Selecteer in het menupictogram met 3 stippen 3 dot icon de optie Landen bewerken.

Step 5 Selecteer aanvullende doellanden in het vak Meer landen toevoegen.

Step 5 Klik op Opslaan.

Als u een land wilt verwijderen, deselecteert u het land in het vak Meer landen toevoegen en klikt u op Opslaan. Als u een land wilt uitsluiten van specifieke producten in uw productgegevensbron, kunt u het kenmerk uitgesloten landen voor Shopping-advertenties [shopping_ads_excluded_country] gebruiken.

Gerelateerde link