In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Oplossing: Promotie verlopen

De einddatum van uw promotie verlengen
Een eigen icoon voor de artikelkop voor de klassieke versie van Merchant Center.

Dit probleem treedt op omdat een of meer van uw promoties zijn verlopen. Verlopen promoties worden niet getoond op Google-platforms.

U kunt dit probleem oplossen door de einddatum van de promotie te verlengen met het kenmerk voor de ingangsdatums van promoties [promotion_effective_dates] of het kenmerk voor de weergavedatums van promoties [promotion_display_dates].

Instructies

Stap 1 van 3: Zoek de betreffende promoties

1. Log in bij Merchant Center en klik in het linkernavigatiemenu op Marketing.
  2. Selecteer Promoties.
  3. Klik rechtsboven op Promotiefeeds.
  4. Selecteer de feed die u wilt openen.
  5. Klik op het tabblad Verwerken, onder Verwerkingsrapport, op Rapport downloaden.

Stap 2 van 3: Update de einddatums van de promoties

1. Filter het gedownloade rapport zodat u alleen promoties krijgt met:
    Titel van probleem = Promotie verlopen.
  2. Verleng de einddatum van de promoties met het kenmerk voor de ingangsdatums van promoties [promotion_effective_dates] of het kenmerk voor de weergavedatums van promoties [promotion_display_dates].

Stap 3 van 3: Dien uw promotiegegevens opnieuw in

1. Log in op uw Merchant Center-account en klik in het linkernavigatiemenu op Marketing.
  2. Selecteer Promoties.
  3. Klik rechtsboven op Promotiefeeds.
  4. Selecteer de feed die u wilt openen.
  5. Klik rechtsboven op Bestand uploaden.
  6. Klik nadat u het bestand heeft geüpload op Feed opnieuw verwerken.
Als u met een platform van derden werkt, zijn sommige van deze instructies misschien niet op u van toepassing. Volg de instructies van uw platform van derden om het probleem op te lossen of de taak af te ronden. Meer informatie over hoe u support kunt krijgen als u een niet-Google-platform gebruikt