I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Terskel for fri frakt [free_shipping_threshold]

Terskel for fri frakt er den laveste bestillingskostnaden som gir fri frakt. Du kan for eksempel bruke fri frakt på bestillinger over 1000 kr. For bestillinger under 1000 kr gjelder standardsatsen for frakt [shipping].

I denne artikkelen

Bruksområder

This icon represents whether the sourced content is dependent where the product attribute is used Det kommer an på

Hvis du bruker attributtet for frakt [shipping] til å vise fraktinformasjon på tilbudsnivå, kan du bruke attributtet for terskel for fri frakt [free_shipping_threshold] til å angi en minste bestillingskostnad som gir fri frakt.

Merk: Hvis tilbudet oppfyller vilkåret for fri frakt, vises «Fri frakt» i annonsen din.

Underattributter

Attributtet for terskel for fri frakt [free_shipping_threshold] har underattributter som definerer land og vilkår for fri frakt.

Dette er de ulike underattributtene:

• Land [country] (obligatorisk)
    Landet produktet kan leveres til. Send inn en landskode i ISO_3166-1-format (for eksempel CH).
  • Pristerskel [price_threshold] (obligatorisk)
    For å angi minstebeløpet som gir fri frakt. Send inn en fast bestillingskostnad, og bruk punktum [.] som desimaltegn, for eksempel «1000.00 NOK». Unngå komma [,] slik at prisen tolkes riktig.

Format

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google forstår informasjonen du sender inn. Finn ut hvordan du sender inn attributter og attributtverdier.

Type Tall (med punktum som skilletegn) pluss valuta (bruk ISO 4217)
Gjentatt felt Du kan sende inn attributtet [free_shipping_threshold] opptil 25 ganger per produkt
Filformat Eksempeloppføring
Tekst (TSV)

Ta med en terskel for fri frakt i overskriften, og angi land og pristerskel atskilt med kolon ( : ).

Så lenge du navngir underattributtene du bruker, kan du sende dem til oss i valgfri rekkefølge. Hvis du derimot oppgir verdier for underattributter uten å navngi dem, antar vi at attributtverdiene tilsvarer underattributtene i denne rekkefølgen:

1. Land [country]
  2. Pristerskel [price_threshold]

Navn free_shipping_threshold (country:postal_code)
Mulig verdi NO:1000 NOK

Hvis du vil sende inn terskelen for fri frakt for ulike leveringssteder, sender du inn attributtet for terskel for fri frakt [free_shipping_threshold] flere ganger.

Navn free_shipping_threshold
Mulig verdi NO:1000 NOK

Navn free_shipping_threshold
Mulig verdi CA:90 CAD

XML (feeder)

Hvis du vil sende inn terskelen for fri frakt for ulike leveringssteder, sender du inn attributtet for terskel for fri frakt [free_shipping_threshold] flere ganger og tar med underattributtene for hvert av dem.

<g:free_shipping_threshold>
<g:country>NO</g:country>
<g:price_threshold>1000 NOK</g:price_threshold>
</g:free_shipping_threshold>
<g:free_shipping_threshold>
<g:country>CA</g:country>
<g:price_threshold>150 CAD</g:price_threshold>
</g:free_shipping_threshold>

Hvis du vil formatere dataene dine for Content API, kan du se ressursen Content API for Shopping.

Anbefalte fremgangsmåter

• Send inn et bestillingsbeløp som kan vises i valutaen for oppføringslandet, i henhold til ISO 4217. Send for eksempel inn 10.01 NOK i stedet for 10.012 NOK. Hvis beløpet ikke kan vises i valutaen i oppføringslandet, runder vi det av til en verdi som kan brukes.
  • Valutaen som brukes for terskelen for fri frakt, må være den samme som valutaen i tilbudsprisen.
  • Send inn en egen verdi for fri frakt for hvert land du leverer til.
  • Pass på at du ikke sender inn motstridende informasjon. Du må for eksempel ikke sende inn to ulike konfigurasjoner av terskelen for fri frakt for samme land.