Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Maksuttoman toimituksen raja [free_shipping_threshold]

Maksuttoman toimituksen raja osoittaa vähimmäishinnan, jonka jälkeen tilaus on maksuton. Esimerkki: Maksuton toimitus tilauksille, joiden arvo on yli 100 $. Alle 100 $:n tilausten toimituksesta veloitetaan normaali hinta toimitus [shipping] ‐määritteen arvon mukaan.

Sisällys

Käyttö

This icon represents whether the sourced content is dependent where the product attribute is used Vaihtelee

Jos ilmoitat toimitus [shipping] ‐määritteellä toimitustiedot tuotetasolla, ilmoita maksuttoman toimituksen raja [free_shipping_threshold] ‐määritteellä, minkä arvoisesta tilauksesta alkaen toimitus on maksuton.

Huom. Jos tuotteen maksuttoman toimituksen ehto täyttyy, mainoksessa näkyy "Maksuton toimitus".

Alimääritteet

Maksuttoman toimituksen raja [free_shipping_threshold] ‐määritteessä osoitetaan maksuttoman toimituksen maa ja ehto alimääritteillä.

Tässä on erilaisia alimääritteitä:

• Maa [country] (pakollinen)
    Tähän maahan tuote voidaan toimittaa. Käytä ISO 3166-1 ‑maatunnusta (esimerkiksi CH).
  • Hintaraja [price_threshold] (pakollinen)
    Tämän hinnan ylittävissä tilauksissa toimitus on maksuton. Ilmoita kiinteä hinta ja käytä desimaalierottimena pistettä [.], esim. 100.00 USD. Älä käytä pilkkuja [,]. Näin voit varmistaa, että hinta tulkitaan oikein.

Muoto

Seuraamalla muotoiluohjeita varmistat, että Google ymmärtää lähettämäsi datan. Lue lisää määritteiden ja niiden arvojen lisäämisestä.

Tyyppi Luku ja valuutta (ISO 4217 ‑valuuttatunnus)
Toistuva kenttä Käytä [free_shipping_threshold]-määritettä enintään 25 kertaa yhdessä tuotteessa.
Tiedostomuoto Esimerkki merkinnästä
Teksti (TSV)

Lisää otsikkoon maksuttoman toimituksen raja sekä merkitse maa ja hintaraja kaksoispisteellä erotettuina.

Jos nimeät käyttämäsi alimääritteet, voit ilmoittaa ne meille missä tahansa järjestyksessä. Jos kuitenkin ilmoitat alimääritteen arvoja, mutta et nimeä niitä, oletamme määritteen arvojen sisältävän alimääritteitä tässä järjestyksessä:

1. Maa [country]
  2. Hintaraja [price_threshold]

Nimi free_shipping_threshold (country:postal_code)
Mahdollinen arvo US:100 USD

Jos haluat ilmoittaa maksuttoman toimituksen rajan eri toimitussijainneille, lisää maksuttoman toimituksen raja [free_shipping_threshold] ‐määrite useita kertoja.

Nimi free_shipping_threshold
Mahdollinen arvo US:100 USD

Nimi free_shipping_threshold
Mahdollinen arvo CA:90 CAD

XML (syötteet)

Jos haluat ilmoittaa maksuttoman toimituksen rajan eri toimitussijainneille, lisää maksuttoman toimituksen raja [free_shipping_threshold] ‐määrite useita kertoja ja lisää alimääritteet kullekin toimitussijainnille.

<g:free_shipping_threshold>
<g:country>US</g:country>
<g:price_threshold>100 USD</g:price_threshold>
</g:free_shipping_threshold>
<g:free_shipping_threshold>
<g:country>CA</g:country>
<g:price_threshold>150 CAD</g:price_threshold>
</g:free_shipping_threshold>

Saat lisätietoja Content APIn datan muotoilusta tutustumalla Content API for Shoppingiin.

Parhaat käytännöt

• Ilmoita tilauksen hinta niin, että se voidaan esittää kohdemaan valuutassa (ISO 4217 ‐standardin mukaisesti). Kirjoita esimerkiksi 1.01 USD, älä 1.0012 USD. Jos hintaa ei voi esittää kohdemaan valuutassa, se pyöristetään sopivaksi arvoksi.
  • Maksuttoman toimituksen rajan valuutan on oltava sama kuin tuotteen hinnan valuutta.
  • Lisää maksuttoman toimituksen arvo kullekin maalle, johon toimitat tuotteita.
  • Älä toimita ristiriitaisia tietoja, esimerkiksi kahta eri maksuttoman toimituksen rajaa samalle maalle.