I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Feilsøking av koden for Google Kundeanmeldelser-merket

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

I denne artikkelen beskriver vi noen vanlige feil som kan oppstå under implementering av koden for Google Kundeanmeldelser-merket.

På denne siden

Merket er ikke synlig og andre visningsproblemer

Merket kan ha ett av følgende formater:

• Svevende: Merket vises enten nederst til venstre eller nederst til høyre på siden.
  • Innebygd: Merket vises der du satte inn kodebiten.
  • Med butikkvurdering: Merket inneholder stjernevurderingen din (hvis du har en).
  • Uten butikkvurdering: Merket inneholder ikke stjernevurderingen.

Hvis merket ikke vises på siden, kan du kontrollere følgende potensielle feilkilder:

Problem

Diagnostisering

Tilgang til siden på mobilenheter

Google Kundeanmeldelser-merket vises ikke på telefoner eller nettbrett.

HTML-kilden inneholder ikke merke- og språkkoden

Se HTML-kilden i nettleseren, og kontroller at det bare finnes én forekomst av merkekodeblokkene på siden.

Merket er plassert utenfor området som vises på skjermen, eller det er blokkert av andre elementer

Merket må gjengis utenfor grensene til det synlige området. Prøv å rulle vertikalt eller horisontalt på siden for å se om merket dukker opp.

Merketeksten er alltid på engelsk, uavhengig av språkinnstillingene, og stjernerangeringene er nedtonet

Dette skjer hvis du ikke har nådd grensen for å vise rangeringene dine. Bedriften din må ha mottatt nok unike anmeldelser for det aktuelle landet i løpet av de siste tolv månedene via Google Kundeanmeldelser eller tredjepartspartnerne våre som jobber med anmeldelser, til å oppfylle kravene. Antallet nødvendige anmeldelser kan variere fra selger til selger, men de fleste selgere kan få en vurdering etter å ha fått minst 100 kvalifiserte anmeldelser.

En butikkvurdering vises i noen kolonner, men ikke andre

Merket viser butikkvurderinger i et bestemt land.

Det oppstår JavaScript-feil på siden

Her er noen vanlige problemkilder i JavaScript-innhold:

Problem

Løsning

Selger-ID-en mangler eller er ugyldig

Selger-ID-en (merchant_id) er obligatorisk ved implementering av merkekoden. Du må angi denne verdien i kallet til render()-funksjonen i JavaScript-blokken for merket. Selger-ID-en finner du i Google Merchant Center.

DOCTYPE må være HTML 5

Sørg for at du bruker HTML5-versjonen av DOCTYPE-kodelinjen på alle sidene der kodebiten brukes.

<!DOCTYPE html>

position er ugyldig

Verdien for den valgfrie position-parameteren kan være én av følgende strenger:

• «"BOTTOM_LEFT"»
  • «"BOTTOM_RIGHT"»
  • «"INLINE"»

lang er ugyldig

Verdien for lang-parameteren i språkblokken må være en av de oppførte verdiene. Verdien skal være en streng i anførselstegn. Hvis du ikke angir noe språk, brukes språkinnstillingene i brukerens nettleser.

Nettleseren din støttes ikke

Du må ha støtte for HTML 5 i nettleseren. Oppdater nettleseren din til den nyeste versjonen.