I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Nettstedmerket for Google Kundeanmeldelser

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Nettstedmerket for Google Kundeanmeldelser er et bilde som integreres på butikksidene dine, og som viser at du deltar i programmet. Merket kan brukes til å vise frem butikkvurderingen din, og til å linke til landingssiden for butikkvurderinger. Merket inneholder også informasjon om hva andre kunder har sagt om opplevelsene de har hatt på nettstedet ditt.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan merket ser ut, hvordan du kan tilpasse det, og hvor du kan plassere det.

På denne siden

Slik fungerer det

Når du har godtatt Google Kundeanmeldelser-avtalen, kan du integrere merket på nettstedet ditt. Du kan plassere det akkurat der du måtte ønske, og på så mange sider du vil. Merket inneholder Google Kundeanmeldelser-logoen og butikkvurderingen din med en numerisk verdi og stjernevurdering. Finn ut hvordan du kan integrere merkekoden.

Merk: Det finnes ingen minste butikkvurdering. Hvis du ikke har noen butikkvurdering, viser Google Kundeanmeldelser-merket at vurderingen ikke er tilgjengelig.

Slik ser det ut

Du må ha nok anmeldelser fra et land i løpet av det siste året for at butikkvurderingen din skal bli vist i Google Kundeanmeldelser-merket for brukerne i dette landet. I de fleste tilfeller kan selgere få en vurdering etter å ha samlet inn minst 100 kvalifiserte anmeldelser.

Når kundene klikker på merket ditt, kommer de til landingssiden for butikkvurderingene dine for det aktuelle landet. Finn ut mer om butikkvurderinger, for eksempel hvordan du kan finne ut om du har en butikkvurdering eller ikke.

Når merket kan bli fjernet

Hvis du bryter Google Kundeanmeldelser-avtalen eller personvernreglene, eller hvis du på annen måte manipulerer produkttilbudet, kan kontoen din bli suspendert. Hvis kontoen din blir suspendert, kan ikke merket vises på nettstedet ditt lenger. Hvis du får kontoen gjenopprettet, dukker merket opp igjen.