I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Retningslinjer for Google Kundeanmeldelser

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

I denne artikkelen finner du informasjon om hvor Google Kundeanmeldelser er tilgjengelig, samt kvalifikasjonskriterier og retningslinjer.

På denne siden

Tilgjengelighet

Google Kundeanmeldelser er tilgjengelig i følgende land: Algerie, Argentina, Australia, Bahamas, Bahrain, Belgia, Belize, Bhutan, Brasil, Burkina Faso, Canada, Chile, Colombia, Costa Rica, Danmark, De forente arabiske emirater, Den dominikanske republikk, Ecuador, Egypt, Elfenbenskysten, El Salvador, Fiji, Filippinene, Frankrike, Gabon, Guatemala, Guyana, Honduras, Hongkong, India, Indonesia, Irland, Israel, Italia, Jamaica, Japan, Jordan, Kamerun, Kina, Kuwait, Libya, Liechtenstein, Luxembourg, Malaysia, Maldivene, Mali, Marokko, Mexico, Namibia, Nederland, New Zealand, Nicaragua, Norge, Oman, Palestina, Panama, Papua Ny-Guinea, Paraguay, Polen, Portugal, Puerto Rico, Qatar, Russland, Saudi-Arabia, Singapore, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Sør-Korea, Taiwan, Thailand, Tsjad, Tsjekkia, Tunisia, Tyrkia, Tyskland, Ukraina, Uruguay, USA, Venezuela, Vietnam, Østerrike, Øst-Timor

Grunnleggende kvalifikasjonskrav

For å bruke Google Kundeanmeldelser må betalingsflyten din inneholde en separat side for bestillingsbekreftelse og være i samsvar med følgende tekniske krav:

• Plattformen din må være konfigurert slik at du har lov til å legge til JavaScript-kode på alle nettsidene på nettstedet ditt.
  • Under betalingsprosessen viderekobler noen netthandelsplattformer kundene bort fra butikkens domenenavn og til sitt eget tredjepartsdomene (f.eks. Shopify eller CoreCommerce). Hvis du bruker en slik plattform, må du viderekoble kundene tilbake til en side for bestillingsbekreftelse på butikkens domenenavn når de har fullført betalingsprosessen.
  • Siden for bestillingsbekreftelse på nettstedet ditt må være kryptert (slik at den bare kan åpnes med HTTPS).
Merk: For å kunne delta i Google Kundeanmeldelser må du samtykke i avtalen for landet ditt. Du kan lese gjennom avtalen når du registrerer deg.

Retningslinjer

I retningslinjene for Google Kundeanmeldelser gir vi deltakerne informasjon som skal bidra både til å beskytte brukerne og til å ivareta din og Googles merkeintegritet. Les retningslinjene for Google Kundeanmeldelser for å sikre at du forstår forventningene.