Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Googlen asiakasarvostelut ‑suostumus ja -kysely

Oma kuvake Merchant Center Nextin artikkeleille

Googlen asiakasarvostelujen kyselyssä asiakkaat voivat arvioida ostokokemuksensa sivustollasi. Jos asiakas antaa suostumuksensa, Google lähettää asiakkaalle kyselyn hänen tilauksensa toimituksen jälkeen. Googlen asiakasarvostelujen kyselyn tarkoituksena on kerätä asiakkailta arvioita koko ostokokemuksesta. Lisäämällä muutaman valinnaisen koodirivin voit myös pyytää asiakkailta palautetta tuotteesta, jonka he ovat ostaneet sivustoltasi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ottaa kyselysuostumuksen käyttöön ja varmistaa, että asiakkaat pääsevät vastaamaan kyselyyn.

Kyselyehdotus toimii tietokoneilla ja mobiililaitteilla. Lisää ehdotuksen koodi sekä tietokone- että mobiilisivustollesi.

Sisällys

Näin se toimii

Integroi kyselyn osallistumisehdotus sivustollesi, jotta Googlen asiakasarvostelut toimivat. Integroinnin jälkeen Googlen asiakasarvostelujen kyselykutsu voi näkyä asiakkaille, kun he ovat maksaneet ostoksensa sivustollasi.

Huom. Hyväksyt, että osallistumissuostumus näkyy tilausvahvistussivulla kaikille asiakkaillesi. Integroimalla Googlen asiakasarvostelujen kyselysuostumuksen sivustollesi suostut myös jakamaan Googlelle asiakkaasi tilausvahvistusta varten antaman sähköpostiosoitteen.

Kyselysuostumuksen sijainnin muuttaminen

Voit muokata Googlen asiakasarvostelujen kyselysuostumuksen sijaintia kassasivulla. Suosittelemme sijoittamaan suostumuksen sivun keskelle. Jos se on sivun alareunassa tai oikeassa reunassa, käyttäjät harvemmin osallistuvat kyselyyn. Näet kaikki tiedot artikkelista Integrate the survey opt-in module.

Kuvituskuva Googlen asiakasarvostelujen kyselysuostumuksesta

Asiakaskokemuskysely

Google saattaa lähettää osallistumiseen suostuneille asiakkaille kutsun kyselyyn, kun heidän ostoksensa on toimitettu. Asiakkaiden on vastattava kyselyyn, jotta Google voi kerätä heidän palautteensa osana Googlen asiakasarvostelut ‑ohjelmaa.

Kyselyssä asiakkaat arvioivat ostokokemustaan kaupassasi 1–5 tähdellä ja voivat halutessaan antaa myös sanallista palautetta.

Kuvituskuva Googlen asiakasarvostelujen kyselystä. Voit ottaa tekstiin mallia kyselukutsuesimerkistä.

Kun asiakas on antanut palautetta ostokokemuksestaan, hän voi arvioida ostamansa tuotteen ja antaa sanallista palautetta. Tämä ominaisuus on asiakkaidesi käytettävissä, jos täytät Googlen asiakasarvostelujen kautta kerättävien tuotearvostelujen tekniset integrointivaatimukset ja jos olet toimittanut tilauksen tuotetiedot.