I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Et eksempel på en invitasjon til å svare på en undersøkelse

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Nedenfor kan du se et eksempel på en invitasjon til å svare på en undersøkelse, som kunder mottar på e-post på eller etter den forventede leveringsdatoen. Teksten kan bli oppdatert fra tid til annen.