I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Tilleggsvilkår for bruk av Product Studio

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler

Product Studio er en pakke med kostnadsfrie, AI-baserte verktøy du kan bruke til å lage produktbilder av høy kvalitet samtidig som du sparer tid og ressurser. Verktøyene kan brukes til å generere omgivelser, øke bildeoppløsningen og endre bakgrunner. Med de nye bildene kan du tiltrekke flere kunder i markedsføringskanalene dine.

For å bruke Product Studio må du godta følgende vilkår for bruk:

1. Googles vilkår for bruk
  2. Tilleggsvilkår for bruk av generativ AIAI-vilkår»)
  3. Tilleggsvilkår for bruk av Product Studio (se nedenfor)

Les nøye gjennom disse dokumentene. Samlet omtales disse dokumentene som «vilkårene». Her finner du informasjon om hva du kan forvente av oss når du bruker tjenestene våre, og hva vi forventer av deg.

Vi anbefaler også at du leser gjennom personvernreglene våre.

Personvernreglene forklarer hvordan du kan oppdatere, administrere, eksportere og slette informasjonen din.

Forbudt atferd

I tillegg til bruksbegrensningene som er nevnt i AI-vilkårene, godtar du at du ikke skal

(a) dele tilgang til Product Studio med tredjeparter – inkludert kundene dine

(b) sende inn innhold, forespørsler eller andre inndata som

(i) inkluderer personopplysninger eller sensitiv informasjon (for eksempel navn, telefonnumre, adresser, e-postadresser eller fødselsdatoer)

(ii) genererer bilder som inneholder umotivert, realistisk vold eller gørr, kopierer en tredjeparts kunstnerisk stil, genererer varemerker eller opphavsrettsbeskyttet innhold fra tredjeparter (f.eks. logoer, produkter eller figurer) eller på annen måte utgjør brudd på tredjeparters immaterielle rettigheter