In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Aanvullende Servicevoorwaarden van Product Studio

Een eigen icoon voor Merchant Center Next-artikelen

Product Studio is een pakket gratis AI-tools waarmee u tijd en middelen bespaart, en productafbeeldingen van hoge kwaliteit kunt maken en verbeteren. Met de tools maakt u settings, verhoogt u de afbeeldingsresolutie en bewerkt u achtergronden. Gebruik uw nieuwe afbeeldingen in al uw marketingkanalen om meer klanten te trekken.

Als u Product Studio wilt gebruiken, moet u de volgende Servicevoorwaarden accepteren:

1. Servicevoorwaarden van Google
  2. Aanvullende Servicevoorwaarden voor generatieve AI ('AI-voorwaarden').
  3. Aanvullende Servicevoorwaarden van Product Studio (hieronder vermeld)

Lees al deze documenten zorgvuldig. Deze worden samen de 'Voorwaarden' genoemd. Deze bepalen wat u van ons kunt verwachten als u onze services gebruikt en wat wij van u verwachten.

We raden u aan om ons Privacybeleid te lezen.

Dan begrijpt u beter hoe u uw informatie kunt updaten, beheren, exporteren en verwijderen.

Verboden gedrag

Naast de gebruiksbeperkingen die worden vermeld in de AI-voorwaarden gaat u ermee akkoord het volgende niet te doen:

(a) De toegang tot Product Studio delen met derden, inclusief uw klanten, of

(b) Content, prompts of andere informatie indienen die:

(i) persoonlijke of gevoelige informatie bevat (bijvoorbeeld namen, telefoonnummers, adressen, e-mailadressen of geboortedatums),

(ii) afbeeldingen genereert die zinloos realistisch geweld of bloedvergieten bevatten, de artistieke stijl van een derde kopieert, handelsmerken of auteursrechtelijk beschermde content van derden genereert (bijvoorbeeld logo's, producten of personages), of op een andere manier inbreuk maakt op intellectuele-eigendomsrechten van derden.