Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Product Studion lisäkäyttöehdot

Oma kuvake Merchant Center Nextin artikkeleille

Product Studio sisältää maksuttomia ja tekoälypohjaisia työkaluja, jotka auttavat säästämään aikaa ja resursseja sekä luomaan korkealaatuisia tuotekuvia. Työkalujen avulla voit luoda ja muokata kuvataustoja sekä parantaa kuvien resoluutiota. Uusien kuvien avulla voit tavoittaa enemmän asiakkaita eri markkinointikanavissa.

Product Studion käyttö edellyttää, että hyväksyt seuraavat käyttöehdot:

1. Googlen käyttöehdot
  2. Generatiivisen tekoälyn lisäkäyttöehdot ("Tekoälyehdot").
  3. Product Studion lisäkäyttöehdot (alla)

Tutustu näihin asiakirjoihin huolellisesti. Yhdessä ne muodostavat "Ehdot". Niissä kerrotaan, mitä voit odottaa meiltä käyttäessäsi palvelujamme ja mitä me odotamme sinulta.

Suosittelemme, että tutustut tietosuojakäytäntöön.

Tietosuojakäytännön avulla saat paremman käsityksen siitä, miten voit päivittää, muokata, viedä ja poistaa tietojasi.

Kielletty toiminta

Tekoälyehdoissa mainittujen käyttörajoitusten lisäksi hyväksyt seuraavat asiat:

a) Et saa jakaa Product Studion pääsyoikeuksia millekään kolmannelle osapuolelle, kuten asiakkaillesi.

b) Et saa lisätä sisältöä, kehotteita tai muuta aineistoa, jossa

i) on henkilökohtaisia tai arkaluontoisia tietoja (esim. nimiä, puhelinnumeroita, osoitteita, sähköpostiosoitteita tai syntymäpäiviä)

ii) luodaan kuvia tarpeettoman realistisesta väkivallasta tai verisestä sisällöstä, kopioidaan kolmannen osapuolen taiteellista tyyliä tai tuotetaan kolmannen osapuolen tavaramerkkejä tai tekijänoikeuksin suojattua sisältöä (esim. logoja, tuotteita tai hahmoja) tai muulla tavoin loukataan kolmannen osapuolen immateriaalioikeuksia.