In dit Helpcentrum vindt u content voor zowel Merchant Center Next als de klassieke versie van Merchant Center. Kijk naar het logo bovenaan elk artikel om te controleren of u het artikel gebruikt voor uw Merchant Center-versie.

Problemen met verkopersreviews in Merchant Center

Fouten en waarschuwingen

In Merchant Center staan problemen die we hebben gevonden met uw verkopersreviews. Gebruik de links met Meer informatie om problemen met de reviews op te lossen. Ga naar het XML-schema voor Google Merchant-reviewfeeds voor een overzicht van de juiste indeling voor uw feed.

Fout: Dit geeft aan dat reviews niet goed zijn verwerkt en dus niet kunnen worden gebruikt. Controleer of de review de juiste indeling heeft volgens het XML-schema voor Google Merchant-reviewfeeds van verkopersbeoordelingen en controleer het programmabeleid.

Waarschuwing: Dit geeft aan dat er problemen zijn met de kwaliteit van een review. U kunt de kwaliteit van een review verbeteren door te controleren of deze de juiste indeling heeft en alle relevante informatie bevat.

Fouten

Ontbrekende verkoper-ID

De verkoper bevat geen ID-waarde voor het kenmerk merchant id. U moet deze waarde toevoegen voor alle verkopers en deze moet uniek en stabiel zijn voor elke verkoper. Ga naar het XML-schema voor verkopersreviews voor een voorbeeld en uitleg over de indeling van dit kenmerk.

create_timestamp ontbreekt

De review bevat geen waarde voor het kenmerk create_timestamp. U moet deze waarde toevoegen voor alle reviews. De waarde moet de tijd en datum zijn waarop de gebruiker de review heeft ingediend. U mag deze nooit veranderen. Ga naar het XML-schema voor verkopersreviews voor een voorbeeld en uitleg over de indeling van dit kenmerk.

country_code ontbreekt

De review bevat geen waarde voor het kenmerk country_code. U moet deze waarde toevoegen voor alle reviews. Waar mogelijk moet deze waarde het land zijn waar het product naartoe is gestuurd of waarin de dienst is geleverd. Gebruik anders het land waarin de reviewer zich bevindt op het moment dat deze de review maakt. De landcode moet de indeling ISO 3166-1 alpha-2 hebben. Ga naar het XML-schema voor verkopersreviews voor een voorbeeld en uitleg over de indeling van dit kenmerk.