I denne brukerstøtten finner du innhold både om Merchant Center Next og den eldre versjonen av Merchant Center. Se etter logoen øverst i hver artikkel for å forsikre deg om at du leser om Merchant Center-versjonen du faktisk bruker.

Jeg trenger hjelp med å legge til bedriftsinformasjon

Et egendefinert ikon for Merchant Center Next-artikler
Hvis du ser etter informasjon om hvordan du legger til bedriftsinformasjon i den eldre versjonen av Merchant Center, kan du klikke her.

For at brukerne skal få et trygt og pålitelig økosystem for Shopping-annonser og for å overholde nye forordninger som innføres, krever Google at selgere oppgir grunnleggende og verifiserbar informasjon om bedriften og identiteten sin.

Google viser bedriftsinformasjonen du sender inn, til brukere som ser på produktene dine på nettet. Kundene dine kan også bruke denne informasjonen til å kontakte deg for å få oppdateringer og hjelp med bestillingsstatus og andre problemer.

På denne siden

Legg til bedriftsinformasjon

Step 1 Velg Business Bedriftsinformasjon i Merchant Center, og klikk på Endre bedriftsinformasjon.
Step 2 Skriv inn bedriftsnavnet, og klikk på Lagre.
Step 3 Fyll ut feltene under «Bedriftsadresse». Klikk på Lagre.
Step 4 Legg til et gyldig nummer med landskode under «Telefonnummer», og klikk på Bekreft nummeret.
Merk: Google bruker dette nummeret til å bekrefte at du eier bedriften. Det er ikke synlig for kundene.
Step 5 Fyll ut feltene under «Kundeservice» og «Koreansk organisasjonsnummer» hvis aktuelt. Klikk på Lagre når du har fylt ut disse delene.
Step 5 Merk av i avmerkingsboksen for «Seksuelt innhold» hvis nettstedet ditt har innhold som er uegnet for mindreårige, slik det defineres i Googles retningslinjer. Klikk på Lagre.

Formateringskrav

Følg disse retningslinjene for formatering for å sikre at Google og kundene dine forstår bedriftsinformasjonen du sender inn.

• Bedriftsnavn: Skriv inn et kallenavn som representerer navnet på bedriften. Bruk et tydelig og profesjonelt språk. Finn ut mer om hvordan du legger til bedriftsnavn.
  • Bedriftsadresse: Legg til adressen der bedriften din er registrert, i henhold til de aktuelle tekstfeltene. Sørg for å fylle ut de obligatoriske feltene, som «Adresselinje 1», «Poststed» og «Postnummer».
  • Telefonnummer: Sørg for å legge til et gyldig telefonnummer med riktig landskode for å få kontoen bekreftet. Finn ut mer om hvordan du bekrefter ditt eget telefonnummer.
  • Kundeservice: Bruk den fungerende nettadressen til nettstedet ditt, som viser den oppdaterte bedriftskontaktinformasjonen din. Inkluder domenenavnet ditt i «E-post»-feltet. Oppgi gyldig telefonnummer for bedriften i «Telefonnummer»-feltet.
  • Koreansk organisasjonsnummer: Legg til det 10-sifrede koreanske organisasjonsnummeret i formatet «XXX-XX-XXXXX».
  • Seksuelt innhold: Sørg for at du gjør deg kjent med innhold som er uegnet for mindreårige, før du bekrefter om bedriften din annonserer for denne typen innhold.

Vanlige problemer

Hvis informasjonen du har gitt, ikke overholder formateringskravene våre, kan produktene dine eller hele Merchant Center-kontoen din bli underlagt advarsler, avvisninger eller sperring. Disse problemene kan føre til at produktene dine ikke vises på Google.

Bedriftsnavnet vises ikke riktig

Én eller flere av disse tekstformuleringene eller tegnene er inkludert i bedriftsnavnet:
  • ekstra tekst eller suffikser
  • markedsføringstekst
  • gjentatt og unødvendig bruk av tegnsetting, store bokstaver eller symboler
  • personlig identifiserende informasjon (PII)
  • støtende eller upassende språk

Sørg for at du bruker et tydelig og profesjonelt språk når du angir bedriftens visningsnavn. Finn ut mer om hvordan du legger til bedriftsnavn.

Bedriftens telefonnummer er ikke bekreftet

Vi har ikke fått bekreftet at du har oppgitt et gyldig telefonnummer for Merchant Center-kontoen din. Derfor er kontoen nå sperret, og visningen av produkter både med og uten annonser er stoppet på Google.
Du kan løse dette problemet og få annonsene og oppføringene dine i gang igjen ved å bruke Merchant Center-kontoen din til å bekrefte et gyldig telefonnummer for bedriften. Finn ut hvordan du løser problemer med et ubekreftet telefonnummer.

Bedriftens nettadresse er ikke bekreftet

Du må ha bekreftet adressen til nettbutikken før du kan gjøre krav på den via Merchant Center-kontoen din. Dette gjør du i løpet av registreringsprosessen, når du bekrefter nettbutikken din. Finn ut hvordan du løser problemer med å bekrefte nettadressen til nettbutikken.

Linker til relatert innhold