I det här hjälpcentret hittar du innehåll för både Merchant Center Next och klassiska Merchant Center. Titta efter logotypen längst upp i varje artikel för att se till att du använder artikeln som gäller för din Merchant Center-version.

Om Top Quality Stores

Programmet Top Quality Store lyfter fram säljare som gör det lilla extra för att ge sina kunder en utmärkt shoppingupplevelse. I den här artikeln beskriver vi fördelarna med Top Quality Store-märket och hur du får det.

Fördelar med att vara en Top Quality Store

Illustrationen visar programmet Top Quality Store.

Ökat kundförtroende

• Märket Top Quality Store hjälper kunder att fatta beslut om var de ska handla. Det är en signal att de kan förvänta sig det bästa av dig.

Fler konverteringar

• Med märket Top Quality Store kan du nå fler kunder som känner sig tryggare med att shoppa i din butik.

Förtur till nya funktioner

• Med märket Top Quality Store får du exklusiv förtur till nya funktioner och verktyg från Bedömning av shoppingupplevelse.

Så här får du märket Top Quality Store

Illustrationen visar märket Top Quality Store. Märket delas ut till utvalda säljare som tillhandahåller exceptionella kundupplevelser.

Märket Top Quality Store tilldelas utvalda säljare som konsekvent tillhandahåller en utmärkt kundupplevelse. Märket visas på Google och kan visas på ett begränsat antal säljares webbplatser.

Google tar hänsyn till olika faktorer i bedömningen av kvalificering för märket, som snabb leverans, transparenta returpolicyer, webbplatser av hög kvalitet och positiva användarrecensioner.

Säljare kan kontrollera om de är kvalificerade för märket Top Quality Store genom att besöka Bedömning av shoppingupplevelse i Merchant Center. Om de inte är kvalificerade visas anpassade rekommendationer om förbättringar på snabböversikten.

Obs! Google garanterar inte några säljares eller deras produkters tillförlitlighet, och erbjuder inget köpskydd om du är missnöjd med en säljare.

Kontrollera din status i Merchant Center

Du kan ta reda på om du har en Top Quality Store genom att besöka Bedömning av shoppingupplevelse i Merchant Center. Läs mer om Bedömning av shoppingupplevelse.