Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Yleiskatsaus Kauppiaskeskuksen tilastoissa

Oma kuvake Merchant Center Nextin artikkeleille

Tulokset-sivun Yleiskatsaus-välilehdellä on kortteja, joiden avulla voit tehdä parempia liiketoimintapäätöksiä. Korttien avulla saat paremman käsityksen liikenteestä ja pysyt ajan tasalla uusimmista trendeistä.

Sisällys

Hyödyt

Yleiskatsaus-välilehden avulla voit tehdä seuraavia:

• Näet tuotteen, kaupan ja muiden sivujen tulokset yhdessä paikassa.
  • Näet keskeiset mittarit, jotka osoittavat, miten esimerkiksi tuotteiden ja brändien suosio on kehittynyt ajan mittaan.
  • Voit seurata kauppasi Yritysprofiilin tuloksia Google Haussa ja Mapsissa seuraamalla erilaisia mittareita tietyn ajanjakson aikana.
  • Voit tutustua uusimpiin trendeihin (mitä käyttäjät hakevat Googlesta).

Korttien tietojen avulla voit löytää parhaat tavat mainostaa tuotteitasi ja kasvattaa liiketoimintaasi entisestään.

Näin se toimii

Pääset alkuun siirtymällä Kauppiaskeskuksen Tulokset-sivulle. Yleiskatsaus-välilehdeltä näet monia personoituja kortteja, jotka perustuvat verkkosivustollesi kohdistuvaan liikenteeseen. Saat vastauksia yleisiin kysymyksiin, kuten Kuinka moni klikkaus Googlessa johti verkkosivustollesi ja Mitä käyttäjät hakevat Googlesta.

Jos haluat lisätietoa tai tutkia tiettyä hakuaihetta, tuotetta tai ajanjaksoa, avaa yksityiskohtaisempi näkymä klikkaamalla korttia.

Mitä tietoja on saatavilla?

Verkkosivustollesi johtaneiden klikkausten määrä Googlessa

Verkkosivustolle tulevan liikenteen osalta näet erittelyn orgaanisesta ja mainosliikenteestä:

• Tuotteet: Liikenne Googlesta verkkosivustosi tuotetietosivuille.
  • Kauppa Haussa ja Mapsissa: Seuraa kaikkea interaktiota kauppasi Yritysprofiilin kanssa Google Haussa ja Mapsissa.
  • Muut kuin tuotteisiin liittyvät verkkosivustotulokset: Liikenne Googlesta verkkosivustosi sivuille, jotka eivät ole tuotetietosivuja. Tällaisia sivuja voivat olla esimerkiksi etusivu, toimitus‑ ja palautuskäytäntösivut sekä tuotekategoriasivut.

Mitä käyttäjät hakevat Googlesta

Selvitä, kuinka suosittu haettu aihe on suhteessa sen suurimpaan suosioon. Arvo 100 on suurin suosio, 50 on puolet suosiosta ja 0 tarkoittaa, että dataa ei ollut riittävästi.

Saat tarkempia tietoja klikkaamalla Näytä kaikki haut ‑painiketta. Voit suodattaa ja lajitella tuloksia seuraavien kategorioiden mukaan:

• Haun sijoitus: Google määrittää tuotteiden ja brändien sijoituksen sen perusteella, kuinka usein niitä haetaan. Mitä pienempi luku on, sitä suurempi on tuotteen sijoitus haussa.
  • Hakutrendi: Kuinka paljon tuotekategorian suosio on parantunut edelliseen ajanjaksoon verrattuna, koska asiakkaat ovat hakeneet kyseisiä tuotteita useammin.
  • Ajanjakso: Valitse ajanjakso 30 tai 120 viime päivän ajalta ja katso trendiennusteet 7 tai 30 seuraavan päivän ajalta.
  • Maa: Oletuksena valitaan yksi myyntimaasi. Voit kuitenkin muuttaa suodatinarvoa ja tutkia trendejä myös muissa maissa.

Raportin tiedot ovat ladattavissa. Voit luoda raportin automaattisesti (.csv-muodossa) klikkaamalla raporttitaulukon oikeasta yläkulmasta Lataa-painiketta Kuva Google Adsin ja Kauppiaskeskuksen latauskuvakkeesta.