Ohjekeskuksesta löydät tietoa sekä uudesta että klassisesta Kauppiaskeskuksesta. Etsi logo kunkin artikkelin yläreunasta ja varmista, että se liittyy käyttämääsi Kauppiaskeskuksen versioon.

Shopping Insights ‐ilmoitukset Chromessa

Oma kuvake klassiselle Kauppiaskeskukselle ja uudelle Kauppiaskeskukselle.

Chromen Shopping Insights ‑ilmoitukset on ominaisuus, joka voi vahvistaa asiakkaiden luottamusta. Asiakas saa ilmoituksen, kun verkkosivustollasi olevan tuotteen hinta on sama tai alhaisempi kuin tuotteen tyypillinen hinta muissa verkkokaupoissa.

Ehdot

Ominaisuus on saatavilla vain Yhdysvalloissa. Ominaisuus on automaattisesti käytössä kaikilla ehdot täyttävillä kauppiailla.

Näin se toimii

Shopping Insights ‑ilmoitukset perustuvat Kauppiaskeskukseen lataamiisi tuotetietoihin. Ilmoitukset näkyvät vain asiakkaille, jotka käyttävät Chrome-selainta tietokoneella.

Kun asiakas tekee ostoksia verkkosivustollasi ja käy tuotesivulla, jolla Shopping Insights ‑ilmoitukset ovat saatavilla, Chromen osoitepalkin oikealla puolella näkyy Shopping Insights ‑painike. Asiakas voi klikata painiketta ja avata Shopping Insights ‑paneelin.

Paneelissa näkyvät seuraavat tiedot:

• Tuotteen tyypillinen hintaluokka verkossa olevien kauppojen perusteella.
  • Hintahistoriakaavio, joka kertoo, miten tuotteen hinta on muuttunut 90 viime päivän aikana.
  • Tallenna ja seuraa ‐painike, jonka kautta asiakas voi tilata sähköposti-ilmoitukset tuotteen hinnan mahdollisesta laskusta verkkokaupoissa.